Το ρετιρέ της Bella Hadid στο Manhattan συνδυάζει ζεστασιά, στυλ και πολυτέλεια

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το ρετιρέ της Bella Hadid στο Manhattan συνδυάζει ζεστασιά, στυλ και πολυτέλεια

Το top model έχει ένα από τα ωραιότερα διαμερίσματα της Νέας Υόρκης και οι φωτογραφίες θα σε πείσουν.

Η Bella Hadid και η αδερφή της, Gigi Hadid είναι δύο από τα πιο διάσημα και ακριβοπληρωμένα μοντέλα της γενιάς τους. Η 26χρονη Bella έχει περπατήσει στις πασαρέλες των πιο εμβληματικών σχεδιαστών και έχει φωτογραφηθεί για τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας.

Το διάσημο μοντέλο επενδύει έξυπνα τα τεράστια ποσά που αποκομίζει από τις δουλειές της και πριν λίγα χρόνια αγόρασε ένα κομψό ρετιρέ στην καρδιά του Manhattan.

Το υπέροχο penthouse της Bella Hadid

Το διαμέρισμα 2.180 τετραγωνικών διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, ιδιωτική βεράντα στον τελευταίο όροφο, εντοιχισμένες ντουλάπες και μια αίθουσα κρασιού με οπίσθιο φωτισμό που μπορεί να χωρέσει έως και 100 μπουκάλια.

Το ρετιρέ, το οποίο βρίσκεται σε ένα κτίριο που χτίστηκε αρχικά το 1877 και χρησιμοποιήθηκε ως εκθεσιακός χώρος μεταξιού, διαθέτει κουζίνα με πάγκους από μαύρο μάρμαρ και τη δική του βεράντα στον τελευταίο όροφο με εκπληκτική θέα στο Μanhattan.

https://www.instagram.com/p/CbLhztEuH9g

Η μαμά της Middleton έχει την τέλεια ιδέα για το γιορτινό τραπέζι: Πες ναι στα Christmas crackers

Το κτίριο στο οποίο βρίσκεται το ρετιρέ διαθέτει lobby με προσωπικό, μια αίθουσα ποδηλάτων και μια ειδικά διαμορφωμένη βεράντα στον τελευταίο όροφο. Όπως θα περίμενε κανείς, οι εσωτερικοί χώροι της πολυτελούς κατοικίας είναι κομψοί και εκλεπτυσμένοι, ιδανικοί για ένα supermodel.

https://www.instagram.com/p/CMfJbOZLaMk

To πολυτελές διαμέρισμα της Hadid ανακαινίστηκε λίγο πριν το αγοράσει και φαίνεται ότι έχει κάνει ελάχιστες αλλαγές μετά την μετακόμισή της σε αυτό.

https://www.instagram.com/p/CMpRHFglZax

Στο παρακάτω video η Bella Hadid μας ξεναγεί στο διαμέρισμά της, εκεί όπου χαλαρώνει μετά το τέλος μιας κουραστικής μέρας. To top model απολαμβάνει το μπάνιο της παρέα με τα παπάκια της, παραγγέλνει την αγαπημένη της πίτσα, παίζει jenga και διαβάζει τα βιβλία της.

Πηγή κεντρικής: bellahadid

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι του διάσημου μοντέλου.