Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Το στολισμένο σπίτι τους θυμίζει χριστουγεννιάτικο καταφύγιο

Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Το στολισμένο σπίτι τους θυμίζει χριστουγεννιάτικο καταφύγιο

Χωρίς υπερβολές και με cozy αισθητική στόλισαν το σαλόνι τους για τα Χριστούγεννα ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Δανάη Μιχαλάκη.

 

Είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης. Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου δεν πραγματοποιούν πολύ συχνά δημόσιες εμφανίσεις, αλλά επιλέγουν να περνούν τον χρόνο τους στο δικό τους καταφύγιο, στο cozy σπίτι τους στο Παγκράτι.

Εν όψει γιορτών, το ζευγάρι έχει στολίσει το σπίτι του γιορτινά και, μάλιστα, μέσα από Insta Story έχουν δείξει μέρος της διακόσμησης που… ίσως να σου θυμίσει ζεστό σαλέ σε ορεινή τοποθεσία.

Η Δανάη Μιχαλάκη γίνεται κορίτσι των λουλουδιών στο πλευρό του πατέρα της και του Πέτρου του Σασμού

Η διακόσμηση του σαλονιού της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου για τα Χριστούγεννα

Μια φωτογραφία στο Instagram ήταν αρκετή για να μας κάνει να θέλουμε κάπως μαγικά να βρεθούμε στο στολισμένο σαλόνι της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου. Όπως βλέπεις, το ζευγάρι έχει μια πολύ μεγάλη τηλεόραση στο κέντρο του σαλονιού, ακριβώς δίπλα τζάκι κι ένα χαμηλό, ξύλινο τραπεζάκι με γυάλινη επιφάνεια, μπροστά από τον καναπέ.

xristougenna_mihalaki.jpg

Ο στολισμός περιορίζεται μόνο σε κίτρινα λαμπάκια στη βάση της τηλεόρασης και πάνω από το τζάκι, αλλά και σε λίγα αναμμένα κεριά που βρίσκονται στο τραπεζάκι. Και κάπως έτσι – με την τηλεόραση να παίζει κάποια ταινία- το ερωτευμένο ζευγάρι έχει δημιουργήσει το απόλυτο, χριστουγεννιάτικο σκηνικό για movie night στο σπίτι.

Πέρα από το τζάκι, υπάρχει και το χριστουγεννιάτικο δέντρο, το οποίο δεν είναι τεράστιο, αλλά είναι τόσο όσο χρειάζεται για ένα cozy διαμέρισμα στο Παγκράτι. Η Δανάη και ο Γιώργος έχουν επιλέξει για το δέντρο τους το elegant color combo του χρυσού και του κόκκινου, με ένα χρυσό αστέρι να στολίζει την κορυφή.

https://www.instagram.com/p/Clj4Du5Kb-B

Δεξιά ακριβώς από το δέντρο βρίσκεται μία minimal, γκρι πολυθρόνα, ενώ στην άκρη του τζακιού είναι τοποθετημένα διάφορα διακοσμητικά, ένα εκ των οποίων αποτυπώνει ίσως ένα από τα μότο ζωής του ζευγαριού: all you need is love (aka το μόνο που χρειάζεσαι είναι η αγάπη).

Τα προηγούμενα χρόνια η Δανάη Μιχαλάκη έχει δείξει γωνιές του σπιτιού που έχουν στολιστεί για τα Χριστούγεννα, δίνοντας και στο κοινό της έτσι το απαραίτητο Xmas inspo. Όπως βλέπεις, το ζευγάρι αγαπά τα φυτά εσωτερικού χώρου και, μάλιστα, τα στολίζει με μπάλες. Άλλα με κόκκινες και πράσινες και άλλα με ασημί.

Η urban διακόσμηση στο σπίτι Μιχαλάκη-Παπαγεωργίου

Δανάη Μιχαλάκη και Γιώργος Παπαγεωργίου ζουν στο σπίτι τους στο Παγκράτι μαζί με το κατοικίδιό τους, τον Rocky. Εκτός από τον γκρι καναπέ που κοσμεί το σαλόνι τους, το ζευγάρι έχει διακοσμήσει το σπίτι με πίνακες ζωγραφικής, μια μεγάλη βιβλιοθήκη και ρετρό πολυθρόνες.

Αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει κατά καιρούς στα προφίλ τους οι ηθοποιοί, ο χώρος τους είναι αρκετά μοντέρνος και ιδανικός για χαλάρωση.

Δες περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι της Δανάης και του Γιώργου, στην παρακάτω gallery.