Το εξοχικό του Dwayne Johnson στη Florida είναι ό,τι ακριβώς αρμόζει στον The Rock

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το εξοχικό του Dwayne Johnson στη Florida είναι ό,τι ακριβώς αρμόζει στον The Rock
Invision

O διάσημος ηθοποιός τρέφει ιδιαίτερη αγάπη στην πολιτεία της Georgia και δεν θα μπορούσε να μην αποκτήσει ένα εντυπωσιακό οικόπεδο.

Ο Dwayne Johnson aka the Rock είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς στο Hollywood. Η πιο πρόσφατη επένδυσή του ήταν στην Georgia της Florida όπου αγόρασε μια φάρμα αξίας 9.5 εκατομμυρίων δολαρίων και μια εντυπωσιακή έπαυλη.

Ο 50χρονος ηθοποιός αγαπάει ιδιαίτερα την πολιτεία της Georgia και επιλέγει να μένει εκεί τον περισσότερο χρόνο όταν δεν έχει απαιτητικά γυρίσματα.

Η έπαυλη του The Rock στη Florida

Το ιστορικό οίκημα, είναι χτισμένο στην μέση της φάρμας ενώ απέναντι έχει μια αρκετά μεγάλη λίμνη που ανήκει επίσης στο οικόπεδο. Το υπερπολυτελές σπίτι του ηθοποιού διαθέτει πισίνα, μεγάλο κήπο, 8 μικρότερα σπίτια για φιλοξενούμενους, cinema και πολλές ακόμη παροχές.

https://www.instagram.com/p/COtRtQbh3z_

Η έπαυλη των 13.000 τετραγωνικών διαθέτει 6 υπνοδωμάτια, 7 μπάνια, home theatre, γυμναστήριο, πισίνα και μεγάλους χώρους για τους καλεσμένους του ηθοποιού. Στην πίσω αυλή όπου βρίσκεται η πισίνα, υπάρχει και τζακούζι για χαλάρωση/άραγμα με αγαπημένους φίλους.

Το πολυτελές μπάνιο είναι το μέρος όπου ο ηθοποιός απολαμβάνει να κάνει ντους μετά από μια κουραστική ημέρα. Το σπίτι είναι σχεδιασμένο σε μεσογειακό στυλ με πολύ σκούρο ξύλο σε όλο το εσωτερικό του. Η αντίθεση με το λευκό μάρμαρο το κάνει να φαίνεται σύγχρονο και μοντέρνο. Στο εξωτερικό του σπιτιού ο The Rock έχει δημιουργήσει ένα spot όπου συνηθίζει να κάνει barbeque με συγγενείς και φίλους.

Το γυμναστήριο είναι αναμφίβολα ο χώρος στον οποίο ο ηθοποιός περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας του και προπονείται σκληρά για τις επόμενες ταινίες του. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Johnson έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες στο Instagram κατά την διάρκεια της προπόνησής του, δίνοντάς μας μια εικόνα από την έπαυλή του.

https://www.instagram.com/p/ClcAtVLtGip

Η μαμά της Middleton έχει την τέλεια ιδέα για το γιορτινό τραπέζι: Πες ναι στα Christmas crackers

Στο video που ακολουθεί θα δεις καλύτερα το εντυπωσιακό σπίτι του ηθοποιού.

Πηγή κεντρικής: apimages.com