Σχίζας-Παναγιώταρου: Το ζεστό σπίτι με την απέραντη θέα στο οποίο θα ήθελες να βλέπεις Survivor

Σχίζας-Παναγιώταρου: Το ζεστό σπίτι με την απέραντη θέα στο οποίο θα ήθελες να βλέπεις Survivor

Ο νικητής του Survivor 2022 και η γνωστή influencer μετακόμισαν πρόσφατα σε ένα μοντέρνο σπίτι που στεγάζει τον έρωτά τους.

Ο Στάθης Σχίζας έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor 2022 όπου αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής. Λίγο πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο ο 30χρονος ήρθε κοντά με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με την οποία ανέπτυξαν μια πολύ δυνατή σχέση.

Μετά τον χωρισμό της από τον πλαστικό χειρούργο, Αριστομένη Γιαννόπουλο, η γνωστή influencer βρήκε τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του νεαρού επιχειρηματία. Μπορεί στις αρχές της σχέσης τους να διατηρούσαν πολύ χαμηλό προφίλ ωστόσο η επικοινωνία τους στο reality επιβίωσης φανέρωσε ότι είναι ζευγάρι.

https://www.instagram.com/p/Cm7Ur66tRH1

Σε πρόσφατες δηλώσεις της στην εκπομπή «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε για την σχέση της με τον Στάθη Σχίζα.

«Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, 7-8 χρόνια περίπου, αλλά ζευγάρι είμαστε τον τελευταίο ένα χρόνο. Είχαμε μια κοινή φίλη με την οποία είχαμε βγει όλοι μαζί και έφερε και τον Στάθη, εγώ ήμουν σε άλλη φάση τότε, με τον Αριστομένη», ανέφερε η 30χρονη.

Σχίζας και Παναγιώταρου έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους- Το υπέροχο σπίτι τους

Το ερωτευμένο ζευγάρι μετακόμισε πρόσφατα σε νέο σπίτι στο κέντρο της Αθήνας και μέσα από βίντεο που δημοσίευσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο Instagram, είδαμε τα πρώτα πλάνα από το ασπρόμαυρο σαλόνι τους.

«Έχουμε μοιράσει τις δουλειές στο σπίτι. Η μετακόμιση κράτησε 1,5 μήνα μόνο για ρούχα, παπούτσια και τσάντες», δήλωσε η influencer για το επόμενο βήμα με τον αγαπημένο της.

https://www.instagram.com/p/ClUVbNJtY4Q

Ο νικητής του Survivor σχολίασε πρόσφατα τη συγκατοίκησή του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, δηλώνοντας: «Μένουµε πλέον µαζί στο κέντρο της Αθήνας. Η συγκατοίκηση είναι τέλεια. Περνάµε υπέροχα µαζί.

Πρόκειται για ένα πολύ μοντέρνο, ζεστό διαμέρισμα με ενιαίο σαλόνι-κουζίνα. Το τζάκι δεσπόζει στο καθιστικό του σπιτιού, δίπλα στην τηλεόραση.

Ένα λευκό, μαρμάρινο τραπέζι πρωταγωνιστεί στο σαλόνι και είναι ιδανικό για τραπέζια με φίλους. Η κουζίνα σε τόνους του λευκού έχει θέα στην Αθήνα και είναι ένα από τα αγαπημένα δωμάτια του ζευγαριού αφού εκεί μαγειρεύουν τα διατροφικά γεύματά τους.

«Γιατί κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της βάζει τον άνδρα να πλένει τα πιάτα», έγραψε με χιούμορ Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του συντρόφου της.

Πηγή κεντρικής: Stathis_schizas

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι του ζευγαριού.