Νίκος Αναδιώτης & Βασιλική Σταματοπούλου έχουν το πιο φιλόξενο σπίτι στο Αίγιο

Νίκος Αναδιώτης & Βασιλική Σταματοπούλου έχουν το πιο φιλόξενο σπίτι στο Αίγιο

Το ερωτευμένο ζευγάρι ζει μόνιμα στην επαρχία και οι εικόνες από το σπίτι τους θα σε ταξιδέψουν.

Ο Νίκος Αναδιώτης και η σύζυγός του, Βασιλική Σταματοπούλου μετρούν 11 χρόνια έγγαμου βίου και έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τα δύο τους παιδιά, Κωνσταντίνο και Σπύρο να είναι η χαρά της κοινής τους ζωής.

Η ζωή στην επαρχία και το ζεστό σπίτι στο Αίγιο

Ο ηθοποιός-μοντέλο και η hair stylist έχουν εγκαταλείψει τα τελευταία χρόνια την πρωτεύουσα και ζουν μόνιμα στο Αίγιο. Το ερωτευμένο ζευγάρι πηγαινοέρχεται μεταξύ Αθήνας-Αιγίου αρκετές ημέρες της εβδομάδας λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων για να μη διαταράξει τις οικογενειακές ισορροπίες και το πρόγραμμα των παιδιών του.

«Η Βασιλική έχει βάλει στόχο να γίνει η καλύτερη μαμά του κόσμου. Φροντίζει για όλους μας καθημερινά πλην δυο ημερών που πηγαίνει στην Πάτρα και βοηθάει σε ένα κομμωτήριο που έχει φτιάξει η μαμά της. Εγώ σαν μπαμπάς σίγουρα μπορώ να γίνω πολύ καλύτερος. Δυστυχώς πολλές φορές θυμώνω. Το να μην κάνουν πολλές φορές τα παιδιά αυτό που θες μπορεί να με εξοργίσει αν και μετά το μετανιώνω. Δε βρίσκω όλες τις φορές το θάρρος να τους ζητήσω συγγνώμη», έχει δηλώσει ο Νίκος Αναδιώτης στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη».

https://www.instagram.com/p/Bch0KJAHmTq

Μια ματιά στα προφίλ που διατηρεί το ζευγάρι στο Instagram αρκεί για να διαπιστώσεις πόσο άνετο και cozy είναι το σπίτι τους. Τα έντονα χρώματα κυριαρχούν στον χώρο με το καφέ να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Το τζάκι και το πιάνο δεσπόζουν στο σαλόνι ενώ οι πίνακες ζωγραφικής, τα ιδιαίτερα διακοσμητικά και αρκετά βιβλία συμπληρώνουν επιτυχώς τη διακόσμηση στο καθιστικό.

Όσον αφορά την επίπλωση, το γκρι έχει την τιμητική του στο σπίτι της οικογένειας με τα αποθηκευτικά έπιπλα και το γραφείο να κυμαίνονται στους ίδιους χρωματικούς τόνους. Το μόνο σίγουρο είναι πως η οικοδέσποινα του σπιτιού έχει βρει πώς θα κάνει ακόμη πιο φιλόξενο τον χώρο επενδύοντας σε κεριά και φυτά εσωτερικού χώρου.

Μιλώντας για τη μετακόμιση στο Αίγιο με την οικογένειά του, ο δημοφιλής ηθοποιός ανέφερε: «Η αφορμή δόθηκε όταν η σύζυγός μου έμεινε έγκυος στο δεύτερο παιδί μας και εγώ ήμουν για γυρίσματα στην Κύπρο και πηγαινοερχόμουν. Αποφασίσαμε να μετακομίσουμε στο Αίγιο για να είναι η σύζυγός μου κοντά με τους δικούς της που είναι στην Πάτρα και να βοηθούν με τα παιδιά όταν λείπω. Η επιλογή για το Αίγιο έγινε από εμάς, είχαμε σπίτι εκεί. Πάντα ήταν στο μυαλό μας να είμαστε μαζί. Λόγω καραντίνας έχουμε περάσει πολύ χρόνο ευχάριστα χωρίς να αγχωνόμαστε με δουλειές».

Και πρόσθεσε: «Τα παιδιά πάνε σχολείο στο Αίγιο, είναι 170 – 180 χιλιόμετρα από την Αθήνα. Και είναι ευτυχισμένα. Το σχολείο το τελείωσα εκεί, η γυναίκα μου για καλή μου τύχη μεγάλωσε σε επαρχία. Σίγουρα όταν αποφασίσαμε να μετακομίσουμε, υπήρχαν και οι δυσκολίες και περισσότερο για τη Βασιλική, γιατί δεν ήταν από το Αίγιο. Τώρα αν της πεις, έλα στην Αθήνα, θα αρνηθεί. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου δε με ενδιαφέρουν τα χρήματα. Έχω αποφασίσει ότι τον πολύτιμο χρόνο που χρειάζεται η οικογένειά μου από μένα δεν μπορώ να τον εξαργυρώσω με χρηματικό ποσό».

https://www.instagram.com/p/BGGumtvFsK2

Γιώργος & Βίλλυ Θεοφάνους έχουν το πιο in σπίτι με πιάνο στο οποίο θα πεις «Ένα τραγούδι ακόμα»

«Δεν τα κάνω όλα στο σπίτι, αλλά αν χρειαστεί θα πλύνω και τα πιάτα. Η μάνα είναι ο πιο σπουδαίος ρόλος για μία γυναίκα άπαξ και της δοθεί η μητρότητα», τόνισε ο γνωστός ηθοποιός και μοντέλο.

https://www.instagram.com/p/BLapLCKhY7w

Πηγή κεντρικής: