7+1 ανοιξιάτικα deco trends που ήρθαν για να ανανεώσουν το σπίτι σου

7+1 ανοιξιάτικα deco trends που ήρθαν για να ανανεώσουν το σπίτι σου

Η εποχή της άνοιξης είναι συνώνυμη με την αλλαγή και την ανανέωση. Αλλάζει η σεζόν και μπαίνουμε σε μία νέα περίοδο πιο κοντά στο καλοκαίρι, που βιώνουμε διαφορετικά και το σπίτι μας.

Ανοίγουμε τα παράθυρα κατά τη διάρκεια της ημέρας, χρησιμοποιούμε πιο ανάλαφρα και ρευστά υφάσματα και περνάμε περισσότερο χρόνο στη βεράντα ή τον κήπο μας. Ώρες χαλάρωσης με την οικογένεια μας, αλλά και βραδιές με φίλους που έρχονται να μας επισκεφθούν, μπαίνουν στο ανοιξιάτικο πρόγραμμα και κάνουν την καθημερινότητά μας πιο ευχάριστη.

Καθώς, λοιπόν, αλλάζει η εποχή, αλλάζουμε και εμείς τον χώρο μας και μπαίνουμε σε spring mood, κάνοντας μία βόλτα στο αγαπημένο μας Golden Hall. Εκεί ανακάλυψα τα κορυφαία deco trends του 2023 και βρήκα όλα τα items, που θα ανανεώσουν τον χώρο μου, φέρνοντας την πνοή της άνοιξης στο σαλόνι μου.

Gathering must

Σας αρέσει να καλείτε κόσμο στο σπίτι; Τότε μία μεγάλη πιατέλα για να σερβίρετε ντιπ και διάφορα snacks είναι απαραίτητη για το τραπέζι σας. Στο Cook-Shop βρήκαμε την πιο όμορφη και πολύχρωμη εκδοχή της για τα ανοιξιάτικα μαζέματα στη βεράντα.

1683278776929-73112320-image003.jpg

Cook-Shop, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6854001

Romantic lights

Το στυλ της βεράντας ή του κήπου σας είναι μία ξεχωριστή υπόθεση. Ο φωτισμός πρέπει να είναι εξίσου χαλαρός και ρομαντικός με το ανοιξιάτικο mood σας. Στο κατάστημα Public βρήκαμε τα πιο όμορφα φανάρια σε δύο ιδιαίτερα χρώματα, μπορντώ και aqua, που μπορούν να αξιοποιηθούν τόσο σε εξωτερικό, όσο και εσωτερικό χώρο. Βάλτε μέσα και τα κατάλληλα κεριά και θα δημιουργήσετε μια μοναδική ατμόσφαιρα.

1683278795196-800692272-image005.jpg

Public, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6838886

Art de la table

Ένα τραπέζι για να θεωρείται ανοιξιάτικο, πρέπει να έχει και κάτι από χρώμα. Οι νέες κανάτες του σκανδιναβικού brand Georg Jensen είναι οι πιο όμορφες επιλογές για το τραπέζι σας και θα δώσουν στυλ, αλλά και άποψη στις καθημερινές στιγμές του φαγητού σας. Το luxury brand συναντά το σύγχρονο design σε ένα μοναδικό combo.

1683278813398-270686430-image007.jpg

Georg Jensen, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6838521

Luxurious fragrances

Η boutique Les Connaisseurs είναι το δικό σας place to be, αν ψάχνετε για ένα καινούργιο κερί, που θα γίνει μόνιμο στοιχείο της deco συλλογής σας. Τα oversized κεριά που δημιούργησε η εταιρεία, σε συνεργασία με το φεστιβάλ Tomorrowland, είναι συλλεκτικά items, που αξίζει να εντάξετε στην ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα του σπιτιού σας.

image009.jpg

Les Connaisseurs, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6814366

Pop culture

Ένας νάνος στο τραπέζι σας; Αν πρόκειται για ένα από τα super fun φωτιστικά που θα βρείτε στο νέο κατάστημα Seletti, τότε ψηφίζουμε «ναι». Οι νάνοι του κλασικού παραμυθιού της Disney γίνονται φωτιστικά με μια πολύχρωμη τσιχλόφουσκα να φωτίζει τον χώρο σας.

image011.jpg

Seletti, στον 1ο όροφο του Golden Hall

Crochet fever

Τα crochets είναι μία από τις μεγαλύτερες deco τάσεις των τελευταίων ετών, που παραμένει hot και τη φετινή άνοιξη. Στο νέο κατάστημα της Nef-Nef βρήκα ένα υπέροχο μαξιλάρι με crochet πλέξιμο και υπέροχο sunset orange χρώμα, που μπορεί να συμπληρώσει το σκηνικό του καναπέ σας.

image013.jpg

Nef-Nef, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6892015

The smell of spring

Τι πιο χαλαρωτικό από ένα νέο άρωμα με ανοιξιάτικες νότες στον χώρο μας; Τα κεριά στο κατάστημα Waks είναι εδώ για να σας συναρπάσουν και να κάνουν το κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας να γεμίσει με τη μυρωδιά των λουλουδιών. Oι θήκες με χειροποίητο γυαλί συμπληρώνουν το αισθητικό αποτέλεσμα.

image015.jpg

Waks, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6835691

Spring jungle

Το φως είναι μία από τις βασικές λεπτομέρειες κάθε χώρου. Για αυτό και τα φωτιστικά κατέχουν μία ξεχωριστή θέση στη διακόσμηση του σπιτιού μας. Στη boutique Love.it βρήκαμε ένα επιδαπέδιο φωτιστικό σε στυλ φοίνικα. Ένα ξεχωριστό item σύγχρονου deco για τους λάτρεις των πιο ιδιαίτερων και σίγουρα μοναδικών επιλογών.

image017.jpg

Love it, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6896238

Όλα τα κορυφαία design και deco trends βρίσκονται στο Εμπορικό Κέντρο Golden Hall. Και με μία βόλτα στα καταστήματά του, θα το επιβεβαιώσετε. Χρώματα, florals και μοναδικά items σχεδιασμένα για κάθε χώρο και κάθε στυλ διακόσμησης θα ανανεώσουν το σπίτι σας και θα βάλουν την ανοιξιάτικη «νότα» που αναζητάτε στην καθημερινότητά σας. Βιώστε μία ολοκληρωμένη εμπειρία shopping σε spring mood και κάντε σήμερα κιόλας την εγγραφή σας στο νέο site του Golden Hall για να αντλήσετε έμπνευση!