Clustercore: Η νέα τάση στη διακόσμηση θα κάνει το σπίτι σου να μοιάζει λες κι έχει βγει από ταινία

Γεωργία Βλαχοπούλου
Clustercore: Η νέα τάση στη διακόσμηση θα κάνει το σπίτι σου να μοιάζει λες κι έχει βγει από ταινία

Με τη νέα τάση του Tik Tok που θέλει τα πράγματά σου να είναι «όμορφα διασκορπισμένα», το σπίτι σου θα μοιάζει βγαλμένο από το «Sex and the city» και «Τα φιλαράκια».

Η άνοιξη ήταν ανέκαθεν περίοδος για να ανανεώσεις την διακόσμηση στο σπίτι σου. Αν λοιπόν, είσαι φαν των σειρών «Sex and the city», «Friends» και «Gossip girl», όχι μόνο για την πλοκή και τους χαρακτήρες αλλά και για τα τέλεια διακοσμημένα σπίτια των ηρώων τότε χάρη στο clustering θα καταφέρεις και το δικό σου σπίτι να μοιάζει βγαλμένο από ταινία.

Πέργκολα, φωτάκια και όλες οι τάσεις που θα φέρουν την άνοιξη στη διακόσμηση του κήπου σου

Τι είναι το «Clustercore trend»

Η νέα τάση που κυκλοφορεί στο Tik Tok για την διακόσμηση και ο όρος clustering επινοήθηκε για πρώτη φορά από την TikToker @acnugs σε ένα βίντεο που έχει πλέον περισσότερες από 319.000 προβολές.

Σύμφωνα με αυτή την τάση, όπως την παρουσίασε και η TikToker μπορείς να έχεις τα μικροπράγματά σου βαλμένα λίγο πιο «ακατάστατα» σε κοινή θέα στο σπίτι σου πετυχαίνοντας όμως να δείχνουν εξίσου όμορφα.

Προσοχή όμως! Δεν εννοούμε να έχεις σε κάθε γωνιά του σπιτιού σου βγαλμένα όλα σου τα υπάρχοντα, τα οποία δεν θα έχουν καμία σύνδεση μεταξύ τους. Για να πετύχει το clustering και να μοιάζει το σαλόνι σου ή το υπνοδωμάτιο με αυτά που βλέπουμε στις ταινίες θα πρέπει να συγκεντρώσεις μαζί όμορφα μικροαντικείμενα που κρύβουν για σένα μια ιστορία και να τα τοποθετήσεις σε άδειες γωνιές του σπιτιού σου, ώστε να δημιουργήσεις ένα όμορφο και σίγουρα πιο cozy spot.

Πώς θα πετύχεις το τέλειο clustering στο σπίτι σου

Αν και στην αρχή ακούγεται δύσκολο το να δημιουργήσεις αυτή την «τέλεια ακαταστασία», η αλήθεια είναι πως δεν είναι. Ξεκίνα παίρνοντας διάφορα μικρά αντικείμενα που πιστεύεις ότι είναι ιδιαίτερα, όπως περιοδικά, βιβλία, κεριά, βάζα, προϊόντα ομορφιάς, πιάτα, φωτογραφίες ή αναμνηστικά και τοποθέτησε τα είτε σε ένα ράφι είτε σε ένα τραπεζάκι ή πάνω στο μπουντουάρ σου. Μάλιστα, μπορείς να προμηθευτείς και όμορφους δίσκους και να βάλεις κάποια από τα μικροαντικείμενά σου μέσα.

343714356_245522561392588_8776726774181854865_n-(1).jpg

Με αυτόν τον τρόπο θα πετύχεις τα μικροαντικείμενά σου να είναι «όμορφα διασκορπισμένα» ενώ πλέον το σπίτι σου θα έχει αποκτήσει τον δικό σου χαρακτήρα και προσωπικότητα χωρίς να είναι ακόμα ένα σπίτι που ακολουθεί τις εφήμερες τάσεις της μόδας.

https://www.instagram.com/p/CI9LOSxHEPF