Τέλος εποχής για τον George Clooney: Πουλάει τη βίλα του στη λίμνη Como

Πατούλια Κατερίνα
Τέλος εποχής για τον George Clooney: Πουλάει τη βίλα του στη λίμνη Como

Αστρονομικό είναι το ποσό που ζητάει ο George Clooney για να πουλήσει τη δημοφιλή βίλα του στη λίμνη Como.

Ένα από τα πρώτα πρόσωπα που έρχονται στο μυαλό μας όταν ακούμε τη φράση «λίμνη Como», είναι ο George Clooney. Από το 2002 που ο 62χρονος γόης του Hollywood αγόρασε τη διάσημη βίλα δίπλα στη λίμνη, η περιοχή έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο.

Το πουλάει το σπίτι!

Ο Clooney αγόασε την ιδιοκτησία από την οικογένεια Heinz έναντι 10 εκατομμυρίων δολαρίων και οι φήμες των θέλουν να έχει βγάλει προς πώληση τη βίλα του με τιμή εκκίνησης τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού πρόδωσε στην εφημερίδα Page Six τα νέα για την πώληση της βίλας, την οποία o Clooney άρχισε να σκέφτεται να πουλήσει από το 2010 ακόμα, όταν οι παπαράτσι άρχισαν να κατασκοπεύουν κάθε γωνία. Η ίδια σκέψη πώλησης ήρθε ξανά το 2015 και ρόλο εκεί έπαιξε ο γάμος με την Amal Clooney.

«Ο George αγαπά και την περιοχή και τους ανθρώπους της αλλά η προσοχή που έχει όταν βρίσκεται εκεί δεν του αρέσει, έχει ήδη μια μεγάλη πρόταση για να πουλήσει τη βίλα, το σκέφτεται και ίσως αγοράσει κάποια άλλη ιδιοκτησία στην Ιταλία», τόνιζαν πηγές από το περιβάλλον του ηθοποιού το 2015.

Οικονομική κρίση και για τον George Clooney; Οι φήμες φουντώνουν για την πολυτελή βίλα του

Για όσους δεν το γνωρίζουν, η λίμνη Κόμο στην περιοχή της Λομβαρδίας στη βόρεια Ιταλία είναι μία από τις περιζήτητες τοποθεσίες του κόσμου, όσον αφορά τα πολυτελή ακίνητα. Από τον Sting και τη Madonna, μέχρι τον Sylvester Stallone και τον Sir Richard Branson, το συγκεκριμένο σημείο το αγαπούν οι celebs του πλανήτη.

Η έπαυλη του ηθοποιού χτίστηκε τον 18ο αιώνα, έχει τρεις ορόφους, απίστευτη θέα στη λίμνη και διαθέτει συνολικά 25 δωμάτια ενώ δεν της λείπει το γήπεδο τένις, πισίνα, γυμναστήριο, αλλά και μεγάλο γκαράζ.

George και Amal αγόρασαν αγόρασαν μια συγκλονιστική βίλα στο Domaine du Canadel στην Προβηγκία της Γαλλίας το 2021 και η Amal προτιμά να κάνει πια διακοπές εκεί με τα δίδυμα παιδιά της.

Από τη βίλα στο Como έχουν περάσει δεκάδες φίλοι του Clooney, όπως η Jen Aniston αλλά και ο δούκας και η δούκισσα του Sussex.