Το denim φέτος δεν θα είναι trend μόνο στα ρούχα αλλά και τη διακόσμηση του σπιτιού μας

Γεωργία Βλαχοπούλου
Το denim φέτος δεν θα είναι trend μόνο στα ρούχα αλλά και τη διακόσμηση του σπιτιού μας

Μπορεί τα denim να ήταν μεγάλη τάση το 2000 όμως η μόδα «κάνει κύκλους» και να που επέστρεψε ξανά στην επικαιρότητα.

Είτε το πιστεύεις είτε όχι, η διακόσμηση με τζιν δεν είναι άλλο ένα νέο trend. Έχει συνδεθεί άρρηκτα με τη δεκαετία του 2000 και για πολλούς στο εξωτερικό με την ραπ μουσική. Βέβαια, ποιος μπορεί να ξεχάσει και την εμφάνιση της Britney Spiars μαζί με τον Justin Timberlake το μακρινό 2001 στην οποία φορούσαν total τζιν ταιριαστά μεταξύ τους outfits.

https://www.instagram.com/p/CK3oGb_Lvri/

Kαι να που ξαφνικά το denim εν έτει 2023 έχει γίνει ξανά trend, όχι μόνο όμως όσον αφορά τα ρούχα αλλά και όσον αφορά τη διακόσμηση του σπιτιού. Αν κάνεις δε σωστές επιλογές και συνδυασμούς σίγουρα, θα έχεις φέρει ένα στυλ πιο ρουστίκ και ήπια αμερικάνικο στο σπίτι σου, που θα είναι τόσο όσο vintage.

Τα τζιν έπιπλα υπάρχουν τουλάχιστον από τη δεκαετία του 1970, όταν γνωστή σκανδιναβική εταιρεία επίπλων κυκλοφόρησε μια ολόκληρη σειρά τζιν διακόσμησης που περιελάμβανε το Tajt, μια πτυσσόμενη καρέκλα που είναι εμβληματική για τη συγκεκριμένη μάρκα. Σύμφωνα με τη χρήστη του TikTok @fabiiikea, το τζιν φινίρισμα, μαζί με τις δερμάτινες και χρωμιωμένες πινελιές του, έκαναν το έπιπλο «εύκολο να ενσωματωθεί σε πολλά διαφορετικά στυλ σπιτιού».

Πέρα όμως, από το να ενσωματώσεις ένα τζιν έπιπλο στον χώρο σου όπως η παραπάνω πολυθρόνα θα μπορούσες να διακοσμήσεις έναν ολόκληρο τοίχο με κομμάτια από τζιν ύφασμα.

Παράλληλα, μπορείς να διακοσμήσεις το σπίτι σου και με πιο απλά τζιν διακοσμητικά όπως μαξιλάρια, σκαμπό ή ακόμα και κουβέρτες καναπέ oι οποίες μπορεί στο χρώμα να μοιάζουν με τζιν αλλά το ύφασμά τους είναι βαμβακερό.