Βάψε το T-shirt σου ροζ, χρησιμοποιώντας απλά ένα αβοκάντο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Βάψε το T-shirt σου ροζ, χρησιμοποιώντας απλά ένα αβοκάντο

Δες πώς θα το κάνεις μόνη σου στο σπίτι

Το millennial pink ήταν ένα από τα χρώματα που φορέθηκε πολύ πριν από περίπου δύο χρόνια, και κυκλοφορούσε σε ό,τι μπορείς να φανταστείς. Από τσάντες μέχρι ρούχα, χρώμα μαλλιών κ.ο.κ. Και αν εσύ είσαι ακόμη fan αυτού του χρώματος, αλλά δεν βρίσκεις την ακριβή απόχρωση που θες, τότε σου βρήκαμε το τέλειο κόλπο.

Τώρα μπορείς να φτιάξεις μόνη σου ροζ το λευκό t-shirt, το κασκόλ ή τα πετσετάκια σου, χρησιμοποιώντας κάτι που έχεις στην κουζίνα σου. Όχι δεν θα χρειαστείς χρώμα ζαχαροπλαστικής, ούτε βαφή ρούχων. Μερικά αβοκάντο είναι αρκετά για να κάνεις τη δουλειά που θες.

Εάν είσαι αβοκάντο fan και στην κουζίνα σου υπάρχουν αρκετά, μην πετάξεις τις φλούδες και τα κουκούτσια μόλις τα φας. Βάλε το λευκό μπλουζάκι σου σε μία κατσαρόλα με νερό που βράζει, και μέσα στο μπλουζάκι έχε τις φλούδες και τα κουκούτσια από το αβοκάντο. Μόλις αρχίσει να βράζει (θέλει να το αφήσεις περίπου μία ώρα) θα δεις πως γίνεται ροζ. Οι τανίνες που βρίσκονται στον καρπό του αβοκάντο, δημιουργούν και αφήνουν αυτό το ροζ χρώμα που βλέπεις στο τελικό σου αποτέλεσμα.