Το βίντεο στο Tik Tok που θα σου μάθει να φτιάχνεις τα πιο ωραία headwraps

Το βίντεο στο Tik Tok που θα σου μάθει να φτιάχνεις τα πιο ωραία headwraps

Ευκαιρία να ξεσκουριάσεις τη ραπτομηχανή της γιαγιάς σου

Είναι αλήθεια πως η καραντίνα δεν περνάει αν κάθεσαι όλη μέρα μέσα στο σπίτι, δουλεύεις και μετά απλά κλείνεις τον υπολογιστή σου και πας για ύπνο. Πρέπει να βρεις να κάνεις διάφορα δημιουργικά πράγματα, προκειμένου να παραμένεις σε εγρήγορση και φυσικά να μη βαριέσαι. Στην προηγούμενη καραντίνα εξάσκησες όλη σου την τέχνη στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική. Αν τώρα δεν θέλεις να κάνεις ξανά τα ίδια, αλλά βαριέσαι και λιγάκι τη γυμναστική, σου βρήκαμε μία πολύ ενδιαφέρουσα ασχολία.

Τον χειμώνα όταν βγαίνουμε έξω συνηθίζουμε να φοράμε σκουφάκι ή κορδέλες στα μαλλιά μας, προκειμένου να διατηρούμε ζεστά τα αυτιά μας. Αν εσύ δεν προτιμάς το σκουφάκι γιατί ηλεκτρίζονται και χαλάνε τα μαλλιά σου, τότε η ιδανική λύση είναι τα headwraps. Και μπορεί τη δεδομένη στιγμή να μην τα χρειάζεσαι αφού θα βγεις για να πας μόνο μέχρι το σούπερ μάρκετ, όμως δεν θα μείνουμε για πάντα κλεισμένες στο σπίτι μας.

Τι θα έλεγες, λοιπόν, εάν μάθαινες να φτιάχνεις μόνη σου τα αγαπημένα σου headwraps; Αν μένεις στο ίδιο σπίτι (ή πολυκατοικία) με τους γονείς ή τη γιαγιά σου και υπάρχει ραπτομηχανή ευκαιρία να σε μάθει να τη χρησιμοποιείς. Θυμάσαι να κάθεσαι να χαζεύεις τη μαμά σου κάθε φορά που σου έραβε; Τώρα θα το κάνεις μόνη σου και θα φτιάξεις και πράγματα που σου αρέσουν.

Στο βίντεο που θα δεις παρακάτω κι έχει γίνει viral, θα μάθεις να φτιάχνεις μόνη σου τα πιο όμορφα headwraps. Και αν δεν έχεις ραπτομηχανή δεν πειράζει, με βελόνι και κλωστή μπορείς να κάνεις εξίσου καλή δουλειά.