Ήρθε, επιτέλους, η ώρα να μάθεις να κρατάς σωστά τα chopsticks

Νατάσσα Σχοινά
Ήρθε, επιτέλους, η ώρα να μάθεις να κρατάς σωστά τα chopsticks

Ίσως τα κρατάς λάθος και δεν το έχεις καταλάβει.

Όταν έρχονται τα μέσα του Ιουλίου, ξέρεις πολύ καλά ότι βρίσκεσαι στην καρδιά του καλοκαιριού. Οι επισκέψεις στην παραλία έχουν γίνει περισσότερες από ποτέ, οι έξοδοι -αν και με μεγάλη προσοχή- περιλαμβάνουν ένα ποτό ή ένα φαγητό. Γενικώς, προσπαθείς να γεμίσεις την καθημερινότητά σου με πράγματα που έκανες πριν την πανδημία.

Προσωπικά, λατρεύω το φαγητό. Πάντα μου άρεσε να δοκιμάζω νέες γεύσεις. Να γνωρίζω διαφορετικούς γευστικούς προορισμούς με το περιβάλλον στο οποίο παρουσιάζονται.

chopsticks diy

Η κινέζικη και η ιαπωνική κουζίνα ανήκουν στις πιο αγαπημένες μου. Δεν είμαι τόσο των noodles, αλλά αγαπώ οτιδήποτε έχει να κάνει με ρύζι και, φυσικά, τα sushi.

Πώς θα φτιάξεις υγιεινό sushi αλά Ελληνικά όπως η ειδικός

Τα chopsticks στην Ασιατική κουζίνα

Το εν λόγω φαγητό αναπτύχθηκε για πρώτη φορά περί τον 7ο αιώνα μ.Χ στην Ασία και πλέον συγκαταλέγεται μέσα στα πιο διάσημα πιάτα του κόσμου. Ξέρεις, όμως, ποιος είναι ο σωστός τρόπος να κρατάς τα chopsticks;

Πολλοί άνθρωποι έχουν βολευτεί σε μία λαβή, χωρίς να γνωρίζουν ότι αυτή δεν είναι η σωστή. Και δεν είναι παράλογο, καθώς αυτό δεν είναι ένα φαγητό που συνηθίζουμε να τρώμε στη Μεσόγειο από μικρή.

Πώς θα φτιάξεις παγάκια με γεύσεις για τα καλοκαιρινά σου ροφήματα

Ο σωστός τρόπος να κρατάς τα chopsticks

Το παρακάτω βίντεο σού δείχνει βήμα-βήμα πώς να κρατάς σωστά τα chopsticks.



Τόσο απλά!