Δεν έχεις βάση για το laptop; Το hack που θα σου λύσει τα χέρια (και δεν κοστίζει τίποτα)

Δεν έχεις βάση για το laptop; Το hack που θα σου λύσει τα χέρια (και δεν κοστίζει τίποτα)

Η λύση βρίσκεται… στην κουζίνα σου!

Στη σύγχρονη καθημερινότητα τα tech tools και γενικά ό,τι έχει να κάνει με την τεχνολογία είναι εντελώς απαραίτητα. Η θήκη για την προστασία του κινητού, τα ακουστικά, το τζάμι προστασίας του κινητού είναι μόνο μερικά gadgets που όλοι σχεδόν έχουμε.

Σου τελείωσε το μαλακτικό; 3 τρόποι για να μυρίζουν ωραία τα ρούχα

Κι αν δεν υπάρχει βάση για laptop;

Τι γίνεται, όμως, αν δεν έχουμε βάση για το laptop; Έλα, παραδέξου το! Σου έχει συμβεί πολλές φορές- ειδικά όσο ήσουν σε τηλεργασία- να μετακινείσαι αγκαλιά με το laptop σου μέσα στο σπίτι μέχρι να βρεις το σωστό σημείο στο οποίο ο φορητός υπολογιστής σου δεν θα κουνιέται σαν να έχει 8 μποφόρ.

via GIPHY

Και μάταια… δεν βρήκες το σωστό spot. Αμέσως σκέφτηκες ότι πρέπει να ξοδευτείς και να αγοράσεις μια βάση, όμως όλο το αμελούσες με αποτέλεσμα τα νεύρα σου να σπάνε ολοένα και περισσότερο και η δουλειά σου να μη γίνεται εύκολα.

Σκέφτηκες ποτέ ότι τα πιρούνια δεν είναι μόνο για να απολαμβάνεις το φαγητό σου; Ω, ναι!

Πιρούνια αντί… για βάση laptop

Ναι, ναι! Καλά διάβασες! Αντί για μια βάση laptop θα χρειαστείς δύο πιρούνια από το συρτάρι της κουζίνας σου.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τυλίξεις την άκρη του κάθε πιρουνιού και το τέλος της λαβής του με αυτοκόλλητη ταινία.



Από το 8.22 και μετά θα δεις το super duper hack

Στη συνέχεια, τοποθετείς το κάθε πιρούνι μπρούμυτα και κάθετα κάτω από την κάθε άκρη του laptop σου και… voila! Έτοιμη η βάση για τον φορητό υπολογιστή σου. Και χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ. Να τα λέμε κι αυτά!