Τέλος στα αρνητικά vibes! Το DIY spray χώρου που θα σε αποφορτίσει σε χρόνο dt

Μαρία Ροδίτη
Τέλος στα αρνητικά vibes! Το DIY spray χώρου που θα σε αποφορτίσει σε χρόνο dt

Εκείνες τις στιγμές που νιώθεις ένα ερείπιο και μια έντονη αρνητική ενέργεια, θα ψεκάζεις το δωμάτιό σου και όλα… αυτόματα θα γίνονται καλύτερα.

Υπάρχουν κι εκείνες οι στιγμές! Οι ώρες που έχεις γυρίσει από το γραφείο και είσαι ένα ερείπιο, που έχεις κουραστεί τόσο σωματικά ή ψυχολογικά και αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι στο σκοτάδι. Νιώθεις παντού γύρω σου έναν αρνητισμό!

Φυσικά και δεν χρειάζεται να το βάζεις κάτω. Υπάρχουν τρόποι να χαλαρώσεις και να αποφορτιστείς από την πίεση της δουλειάς και ένας από αυτούς είναι το μαγικό room spray!

leyka sentonia

Αυτός είναι ο λόγος που αγαπάμε τα λευκά σεντόνια (+ το hack για να τα κάνεις λευκότερα)

Πρόκειται για ένα σπρέι χώρου, το οποίο θα ψεκάσεις σε όλα τα δωμάτια και αμέσως θα χαλαρώσεις. Σκέψου το κάτι σαν… αρωματοθεραπεία!

Η συνταγή για το spray χώρου που θα σε χαλαρώσει

Τα υλικά που θα χρειαστείς για να φτιάξεις αυτό το τέλειο spray χώρου είναι τα εξής:

Ένα μπουκάλι με ψεκαστήρα

Νερό

80-100 σταγόνες αιθέριου ελαίου της επιλογής σου


via GIPHY


Ρίξε το νερό μέσα στο μπουκάλι με ψεκαστήρα, πρόσθεσε τις σταγόνες από το αιθέριο έλαιο της επιλογής σου και ανακίνησε καλά. Τώρα, έχεις έτοιμο το σπρέι που θα ψεκάσεις στο δωμάτιό σου, αλλά και σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού και θα σε κάνει να αποφορτιστείς και να χαλαρώσεις σε χρόνο dt.

Πώς θα το διατηρήσεις

Δεν χρειάζεται να κάνεις απολύτως τίποτα για να διατηρήσεις το… πλέον αγαπημένο σου σπρέι! Απλώς να το κρατάς μακριά από το φως του ήλιου και από την πολλή ζέστη.



Τοποθέτησέ το σε ένα σκιερό μέρος του σπιτιού και κάθε φορά που θες να αισθανθείς καλύτερα, απλώς ψέκασε τον χώρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ