Το κόλπο για να καθαρίζεις τα λερωμένα τάπερ σε χρόνο Dt

Το κόλπο για να καθαρίζεις τα λερωμένα τάπερ σε χρόνο Dt

Η καθημερινότητά σου θα γίνει λίγο πιο εύκολη μόλις το δοκιμάσεις.

Τα πλαστικά τάπερ είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο χρήσιμα items που έχουν εφευρεθεί. Αποθηκεύουν επιτυχώς το φαγητό μας και βρίσκονται μαζί μας στο γραφείο, στο αυτοκίνητο, σε μια εκδρομή κ.ο.κ. Καθημερινά μας κάνουν τη ζωή λίγο πιο εύκολη αφού αποτελούν τον no1 τρόπο μεταφοράς φαγητού σε οποιοδήποτε μέρος.

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από ένα βρώμικο τάπερ αφού αν δεν καθαριστεί σωστά θα μυρίζει πολύ άσχημα. Οι περισσότερες από εμάς έχουν πεταμένα στην κουζίνας τους διάφορα τάπερ με υπολείμματα φαγητού τα οποία βαριούνται φρικτά να καθαρίσουν.

To ΤikTok μας έδωσε για ακόμη μια φορά τη λύση σε ένα από τα μεγαλύτερα οικιακά προβλήματα. Ένα video δείχνει πώς να καθαρίσεις εύκολα και αποτελεσματικά το τάπερ σου σε λιγότερο από ένα λεπτό. Ναι, κι όμως.

6 πράγματα που δεν πρέπει να βάζεις ποτέ στον νεροχύτη της κουζίνας

Πώς θα καθαρίσεις τα τάπερ σου πιο γρήγορα από ποτέ

Η Adi Kempler μοιράστηκε το κόλπο το οποίο εφαρμόζει για να διώξει τους λεκέδες από τα τάπερ της. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι λίγο σαπούνι πιάτων, μερικά κομμάτια από μια χαρτοπετσέτα και ζεστό νερό από τη βρύση. Ανακίνησέ τα όλα καλά μέσα στο δοχείο φαγητού και δες τους λεκέδες να εξαφανίζονται, σε χρόνο Dt.

To hack συγκέντρωσε περισσότερες από τρία εκατομμύρια προβολές και χιλιάδες σχόλια. Οι χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας ανέφεραν ότι το κόλπο είναι άκρως αποτελεσματικό και αξίζει να το δοκιμάσεις.

Ένας ακόμη τρόπος για να καθαρίσεις εύκολα τα τάπερ σου είναι ο εξής: Ανακάτεψε 4 κ.σ. μαγειρική σόδα με 1/4 φλ. χλιαρό νερό. Ρίξε το μείγμα μέσα στο τάπερ και άφησέ το για 30 λεπτά. Στη συνέχεια ξέπλυνε καλά και θα δεις πως όλα τα υπολείμματα θα έχουν απομακρυνθεί.

Στο video που ακολουθεί θα δεις πώς να δοκιμάσεις το απόλυτο κόλπο που θα καθαρίσει τα τάπερ σου σε χρόνο ρεκόρ.

Πηγή κεντρικής: mrspyrex