Τα απόλυτα μυστικά για να φτιάξεις τη βαλίτσα των διακοπών

Τα απόλυτα μυστικά για να φτιάξεις τη βαλίτσα των διακοπών

Δεν χρειάζεται κόπο αλλά τον σωστό τρόπο για να εξοικονομήσεις χώρο στις αποσκευές σου.

Κακά τα ψέματα δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την προετοιμασία για τις καλοκαιρινές διακοπές. Όλες περιμένουμε πώς και πώς το ολιγοήμερο διάλειμμα από τις επαγγελματικές μας υποχρεώσεις για να χαλαρώσουμε με φίλες, τον σύντροφο ή την οικογένειά μας.

Μετά την αγορά των ακτοπλοικών (ή αεροπορικών) εισιτηρίων και το κλείσιμο του ξενοδοχείου, σειρά έχει το πακετάρισμα της βαλίτσας. Είναι γεγονός πως οι γυναίκες αντιμετωπίζουμε δυσκολία σε αυτό αφού θέλουμε να πάρουμε μαζί μας όσα περισσότερα items γίνεται.

Τα απόλυτα tips για να φτιάξεις τη βαλίτσα σου σε χρόνο Dt

1) Όσο μεγαλύτερη είναι η βαλίτσα σου, τόσο περισσότερα θα βάλεις μέσα. Ο απλούστερος τρόπος για να αποφύγεις να κουβαλάς πολλά πράγματα είναι να αγοράσεις μια βαλίτσα μεσαίου μεγέθους με σκληρή όψη.

2) Αντιστοίχησε τα ρούχα που θα πάρεις μαζί σου για κάθε ημέρα του ταξιδιού. Απαραίτητη προϋπόθεση για το βήμα αυτό είναι να έχεις οργανώσει το τι θα κάνεις στις διακοπές και ποιο outfit ταιριάζει σε κάθε περίσταση.

3) Ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά για να εξοικονομήσεις χώρο είναι το ρολάρισμα των ρούχων αντί για το δίπλωμα. Με αυτόν τον τρόπο, τα αγαπημένα σου outdfits θα πιάνουν πολύ λιγότερο χώρο ενώ είναι πολύ πιο διακριτά σε ρολά το ένα δίπλα στο άλλο.

4) Μέθοδος tetris

Όπου υπάρχει ελεύθερος χώρος στην βαλίτσα, βάζουμε πράγματα. Όλες το ξέρουν αυτό. Εκμεταλλεύσου τα κενά που δημιουργούνται ανάμεσα στα ρούχα για να βάλεις τα νεσεσέρ σου, την ισιωτική μαλλιών ή ένα ζευγάρι γόβες.

5) Ελαχιστοποίησε το χώρο για καλλυντικά και είδη περιποίησης αφήνοντας πίσω τα μεγάλα μπουκάλια. Επένδυσε σε μπουκαλάκια και συσκευασίες μικρού μεγέθους ή και δείγματα για σαμπουάν, αφρόλουτρα, κ.ο.κ.

Πώς θα καθαρίσεις την τηλεόραση αν δεν έχεις το ειδικό υγρό

Στο video που ακολουθεί θα δεις βήμα-βήμα πώς να εξοικονομήσεις χώρο στην βαλίτσα σου. Καλές διακοπές!

Πηγή κεντρικής: unsplash.com

DPG Network