3 υλικά αρκούν για να καθαρίσεις τα βρώμικα τάπερ με το κόλπο του TikTok

3 υλικά αρκούν για να καθαρίσεις τα βρώμικα τάπερ με το κόλπο του TikTok

Ο πιο εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος για να αφαιρέσεις κάθε λεκέ από τα αγαπημένα σου τάπερ.

Τα τάπερ είναι με διαφορά ένα από τα πιο χρήσιμα items στην καθημερινότητα της σύγχρονης εργαζόμενης γυναίκας (και όχι μόνο). Αποθηκεύουν με ασφάλεια όλα τα αγαπημένα μας σνακ και φαγητά, τα οποία κουβαλάμε συνήθως μαζί μας στο αυτοκίνητο και στο γραφείο.

Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν αμέτρητες επιλογές αποθηκευτικών δοχείων ωστόσο τα πλαστικά τάπερ αποτελούν την δημοφιλέστερη επιλογή. Ασφαλή, οικονομικά και εύχρηστα, διατίθενται σε πολλά, διαφορετικά χρώματα και μεγέθη οπότε σίγουρα θα βρεις αυτό που ταιριάζει στο γούστο και το στυλ σου.

Πώς θα καθαρίσεις εύκολα τα τάπερ με το κόλπο του TikTok

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι ο καθαρισμός του αφού τα πλαστικά τάπερ τείνουν να λερώνονται εύκολα και συχνά διατηρούν τους λεκέδες από σάλτσες. Αν απολαμβάνεις συχνά μακαρόνια με κιμά στο φαγητοδοχείο σου, ξέρεις πολύ καλά τι ακριβώς εννοούμε.

Το TikTok μας έδωσε για ακόμη μια φορά τη λύση, δείχνοντάς μας το απόλυτο κόλπο καθαρισμού. Η @adikemplar δημοσίευσε ένα πολύ χρήσιμο video στο οποίο μας παρουσιάζει τον έξυπνο τρόπο με τον οποίο εκείνη καθαρίζει τα πλαστικά τάπερ.

Πώς θα το κάνεις: Βάλε λίγο σαπούνι πιάτων στο δοχείο, ρίξε λίγο ζεστό νερό και μετά πρόσθεσε μερικά σκισμένα κομμάτια χαρτοπετσέτας. Τοποθέτησε το καπάκι, κλείσε καλά και ανακίνησε καλά. Τα κομμάτια χαρτοπετσέτας απορροφούν το λίπος και εξαφανίζουν κάθε λεκέ.

Η χάρτινη σακούλα είναι το μυστικό για να διατηρηθούν αναλλοίωτες οι πατάτες

Στη συνέχεια άνοιξε το τάπερ και ξέπλυνέ το κάτω από το τρεχούμενο νερό της βρύσης. Θα εντυπωσιαστείς με το πόσο καθαρό είναι, χωρίς ίχνος βρωμιάς.

Αυτό το hack αξίζει να το δοκιμάσεις, ειδικά αν το τάπερ σου έχει λερωθεί πρόσφατα. Μην περιμένεις αποτελέσματα σε βρώμικα δοχεία περασμένων ημέρων αφού οι παγωμένοι λεκέδες είναι πολύ πιο δύσκολο να αφαιρεθούν.

Στο video που ακολουθεί θα σου λυθεί κάθε απορία.

Πηγή κεντρικής: pexels.com