Καλεσμένη σε δείπνο; 5 δώρα που μπορείς να προσφέρεις και θα αρέσουν σε όλους

Καλεσμένη σε δείπνο; 5 δώρα που μπορείς να προσφέρεις και θα αρέσουν σε όλους

Οι ωραιότερες προτάσεις που θα σου «λύσουν» τα χέρια.

Ένα δείπνο σε φιλικό σπίτι αποτελεί πάντα μια ευχάριστη πρόταση την οποία και αξίζει να αποδεχθείς. Αν η πρόσκληση προέρχεται από αγαπημένα πρόσωπα, ένας λόγος παραπάνω να μη την απορρίψεις αφού θα συνδυάσεις διασκέδαση με καλό φαγητό (και ποτό!)

Δεν χρειάζεται να υπάρχει πάντα μια σημαντική αφορμή για να βρεθείτε με συνεργάτες/φίλους/συγγενείς, αρκεί ένα τραπέζι με καλομαγειρεμένα πιάτα και καλό κρασί.

Η καλή παρέα είναι πάντα η σημαντικότερη προϋπόθεση για ένα fun βράδυ, γι' αυτό περιόρισε τη λίστα καλεσμένων κάθε φορά που καλείς κόσμο στον χώρο σου. Όσο λιγότεροι, τόσο το καλύτερο...

Αν πάλι είσαι καλεσμένη σε δείπνο, καλό θα ήταν να προσφέρεις ένα δώρο στους οικοδεσπότες ως ένδειξη εκτίμησης. Σε περίπτωση που δεν ξέρεις τι να αγοράσεις, είμαστε εδώ για εσένα...

Καλεσμένη σε δείπνο; 5 δώρα που δεν απογοητεύουν ποτέ

1) Ένα δώρο για τον οικοδεσπότη

Ένα γούρι, ένα προσωπικό δώρο ή μια φιάλη από το αγαπημένο ποτό του οικοδεσπότη είναι μερικές από τις καλύτερες προτάσεις δώρου.

2) Λουλούδια

Τα λουλούδια αποτελούν ένα πολύ όμορφο δώρο αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβεις υπόψιν. Αν αποφασίσεις να δωρίσεις λουλούδια, θα πρέπει να αγοράσεις και ένα ωραίο βάζο για να διευκολύνεις τον οικοδεσπότη. Απέφυγε είδη λουλουδιών με έντονη μυρωδιά ή φυτά που είναι τοξικά για τα ζώα.

dwra4.jpg

Λίγοι κόκκοι καφέ αρκούν για να καθαρίσεις 5 σημεία του σπιτιού

3) Σαμπάνια

Η σαμπάνια έχει εορταστική χροιά, μπορεί να σερβιριστεί στην αρχή του δείπνου και αποτελεί μια εξαιρετική λύση αν δεν ξέρεις τι να αγοράσεις στον οικοδεσπότη.

4) Σοκολάτες

Ένα πολυτελές κουτί με σοκολάτες αρέσει σε όλους και δεν υπάρχει περίπτωση να μην εκτιμηθεί από τον οικοδεσπότη. Στην αγορά θα βρεις μεγάλη ποικιλία για να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο γούστο και το budget σου.

5) Κάτι συμβολικό

Aν γνωρίζεις προσωπικά τον διοργανωτή του δείπνου, μπορείς να αγοράσεις κάτι που ξέρεις ότι του αρέσει και θα το απολαύσει. Διαφορετικά μπορείς να επενδύσεις σε κάτι συμβολικό όπως ένα γούρι ή ένα κηροπήγιο.

Πηγή κεντρικής: pexels.com