Θέλεις να ανεβάσεις τη διάθεσή σου; Πες «ναι» στη βρώμη και θα μας θυμηθείς!

Θέλεις να ανεβάσεις τη διάθεσή σου; Πες «ναι» στη βρώμη και θα μας θυμηθείς!

Εμπλουτίζοντας το ημερήσιο μενού σου με γευστικές προτάσεις που έχουν ως βάση τους τη βρώμη, θα είναι πολύ πιο εύκολο από όσο πιστεύεις.

Υπάρχουν μέρες που τα mood swings δεν σου επιτρέπουν να απολαμβάνεις την καθημερινότητα όσο θα ήθελες; Η κούραση σε συνδυασμό με τις υποχρεώσεις εντός και εκτός γραφείου σου προκαλούν ανεξήγητες ακεφιές; Tότε, μάλλον ο τρόπος ζωής σου χρειάζεται μία αναβάθμιση, μερικές νέες συνήθειες ή προσθήκες που θα σου ανεβάζουν καθημερινά τη διάθεση και θα φέρνουν στην επιφάνεια την πιο αισιόδοξη εκδοχή σου.

Και αν υπάρχει ένα σημείο στο οποίο αξίζει να εστιάσεις την προσοχή σου, αυτό είναι η διατροφή σου. Διότι όταν τα γεύματα σου είναι λαχταριστά, δημιουργικά και ταυτόχρονα ωφέλιμα, σου προσφέρουν μικρές στιγμές απόλαυσης μέσα στην ημέρα. Κάτι που χρειάζεται ο οργανισμός σου, ώστε να ανταποκρίνεται με περισσότερη ευκολία στις αυξημένες απαιτήσεις του προγράμματός σου.

Πώς μπορείς όμως, να αναβαθμίσεις τη διατροφή σου, αποσκοπώντας σε μία καλύτερη διάθεση; Είναι εφικτό κάτι τέτοιο; Κι όμως, εμπλουτίζοντας το ημερήσιο μενού σου με γευστικές προτάσεις που έχουν ως βάση τους τη βρώμη, θα είναι πολύ πιο εύκολο από όσο πιστεύεις.

Επένδυσε στις πολύπλευρες, ευεργετικές ιδιότητες των φυτικών ινών

Για να αντιμετωπίζεις με θετική διάθεση και χαμόγελο τα εμπόδια και τις προκλήσεις της καθημερινότητας, χρειάζεται πρώτα να έχεις ανακουφίσει το στομάχι σου. Διότι όταν το στομάχι σου παραπονιέται επειδή δεν είναι χορτάτο, είναι πολύ δύσκολο να καταφέρεις να κρατήσεις τη διάθεσή σου ανεβασμένη ή να συγκεντρωθείς σε οποιοδήποτε task.

Καλό είναι, λοιπόν, να εντάξεις στη διατροφή σου τροφές που περιέχουν φυτικές ίνες. Τι θα έλεγες, λοιπόν, να έβαζες στα γεύματά σου το λαχταριστό μείγμα από νιφάδες βρώμης ολικής άλεσης Kölln Oat Muesli με Φρούτα-χωρίς προσθήκη ζάχαρης ; Στο προτείνουμε διότι είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και ειδικά ο συνδυασμός του με τα φρούτα είναι πραγματικά απολαυστικός! Να είσαι σίγουρη πως η συγκεκριμένη προσθήκη, η οποία συμβαδίζει με μία vegan διατροφή, θα είναι η αφορμή για να νιώθεις χορτάτη κάθε στιγμή της ημέρας, με τον πιο λαχταριστό τρόπο!

Το πρωινό που σου προσφέρει πολλή ενέργεια και ακόμη περισσότερη απόλαυση

Σύμφωνα με μία γνωστή ρήση, «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται». Και για να κυλήσει η μέρα σου με τον καλύτερο τρόπο, καλό είναι να ξεκινήσει με ένα «πλούσιο», νόστιμο και χορταστικό γεύμα, που σου προσφέρει αρκετή ενέργεια για να μπεις δυναμικά στη μέρα σου και συγχρόνως αποτελεί μία λαχταριστή γευστική εμπειρία, που εμπλουτίζει με «πινελιές» απόλαυσης το πρωινό σου, ανεβάζοντας έτσι τη διάθεσή σου!

Συνεπώς, επειδή μία κούπα καφέ δεν συνεπάγεται με ένα ολοκληρωμένο πρωινό γεύμα, καλό είναι να προσθέσεις στο ντουλάπι της κουζίνας σου τα δημητριακά Kölln Oat Granola, τα οποία είναι τραγανά muesli, παρασκευασμένα από ψημένες συστάδες που αποτελούνται κυρίως από νιφάδες βρώμης. Κυκλοφορούν σε δύο διαφορετικές εκδοχές και συγκεκριμένα, στα Kölln Oat Granola Σοκολάτα Μπισκότο και τα Kölln Oat Granola Σοκολάτα-Μπισκότο Κακάο, ώστε να επιλέξεις τον γευστικό συνδυασμό που θα σε κάνει κάθε πρωί να πετάγεσαι με όρεξη από το κρεβάτι σου, για να τον απολαύσεις. Μάλιστα, μπορείς να τα συνδυάσεις με γιαούρτι ή γάλα, καθώς και με επιπλέον συστατικά, όπως φρούτα, ξηρούς καρπούς και καρυκεύματα, για ακόμη μεγαλύτερη απόλαυση και ένα έξτρα boost στη διάθεσή σου!

Οι πρωτότυπες, γευστικές συνταγές που κάνουν πιο απολαυστική την κάθε στιγμή

Κακά τα ψέματα. Τα γεύματα που καταναλώνεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, είναι αυτά που σου προσφέρουν καθημερινά μικρές στιγμές απόλαυσης, στιγμές που σε κάνουν πραγματικά χαρούμενη. Διότι όσο δύσκολο και αν είναι το οκτάωρο στο γραφείο, όσο απαιτητική και αν είναι η προπόνησή σου, ξέρεις καλά πως ένα γευστικό πιάτο ή σνακ, είναι αυτό που χρειάζεσαι για να ανταμείψεις τον εαυτό σου.

Τι μπορείς να κάνεις, λοιπόν, για να σε ανταμείψεις με τον πιο απολαυστικό τρόπο; Για να απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα, αρκεί να τολμήσεις μερικές από τις εύκολες συνταγές που μπορείς να βρεις στην ιστοσελίδα των δημητριακών Kölln και οι οποίες υπόσχονται να σε οδηγήσουν σε νέα, αχαρτογράφητα γευστικά «μονοπάτια». Σοκολατένια muffins με κρέμα, σοκολατένια ταρτάκια και ψωμί με φρούτα είναι οι προσθήκες που αξίζει να εντάξεις στο ημερήσιο μενού σου, για να προσφέρεις καθημερινά στον εαυτό σου ένα λαχταριστό γεύμα, το οποίο θα σου φτιάχνει τη διάθεση με τον πιο νόστιμο τρόπο.

Τι περιμένεις, λοιπόν, για να εντάξεις τη βρώμη στη διατροφή σου; Πραγματοποίησε σήμερα κιόλας μία επίσκεψη στο σούπερ μάρκετ, αναζήτησε τα προϊόντα της Kölln που θα σου προσφέρουν μικρές στιγμές χαράς μέσα στην ημέρα και ετοιμάσου να ανακαλύψεις την πιο λαχταριστή πλευρά της καθημερινής διατροφής!

Ανακαλύψτε τα δημητριακά βρώμης Kölln στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος, Μασούτης και My Market.