Πώς θα φτιάξεις τις πιο glam Χριστουγεννιάτικες μπάλες από ένα τόπι

Πώς θα φτιάξεις τις πιο glam Χριστουγεννιάτικες μπάλες από ένα τόπι

Η πιο εύκολη, εντυπωσιακή κατασκευή για τη γιορτινή διακόσμηση.

Το TikTok είναι μια από τις πιο εφαρμογές που χρησιμοποιούμε όλες σε καθημερινή βάση και μας προσφέρει απλόχερα αμέτρητες ιδέες σε θέματα μόδας, ομορφιάς και διακόσμησης. Πολλοί χρήστες δημοσιεύουν χρηστικά videos τα οποία μπορούμε εύκολα να αντιγράψουμε.

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ξεκινήσει και αρκετές από εμάς ψάχνουν τα items που θα κάνουν ζεστό και γιορτινό τον χώρο τους. Στην αγορά θα βρεις πολλές εντυπωσιακές γιρλάντες και περίτεχνες μπάλες ωστόσο αξίζει να δοκιμάσεις να φτιάξεις τις δικές σου, με απλά υλικά που έχεις στο σπίτι. Η συγκεκριμένη Diy κατασκευή είναι ό,τι πρέπει για μικρά παιδιά αφού μπορείτε να την φτιάξετε μαζί για να τους δώσετε χαρά.

Πώς θα φτιάξεις τις ωραιότερες Χριστουγεννιάτικες μπάλες

Η Stacey Solomon αποφάσισε να φέρει γιορτινό κλίμα στο χώρο της δημιουργώντας τις δικές της DIY χριστουγεννιάτικες μπάλες. Σε βίντεο που μοιράστηκε στο TikTok μας δείχνει πώς μετατρέπει τις παλιές φουσκωτές μπάλες των παιδιών της σε glam μπάλες, ιδανικές για τη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

Θα χρειαστείς: ένα τόπι

spray στο χρώμα της επιλογής σου

κόλλα

glitter

χάρτινα ποτηράκια σε χρυσό χρώμα

ψαλίδι

Πώς θα λύσεις το μεγαλύτερο πρόβλημα με το βούτυρο ξηρών καρπών

Πώς θα το κάνεις: Συγκέντρωσε όλες τις μπάλες σε μια επιφάνεια και άρχισε να τις βάφεις με το spray. Χρησιμοποιώντας τα δάκτυλά σου τοποθέτησε το glitter ταμποναριστά πάνω στις μπάλες.

Στη συνέχεια πάρε το χρυσό ποτηράκι και κόψε τις άκρες για να σχηματίσεις ένα γαντζάκι-βάση της μπάλας. Κόλλησε τη βάση στην μπάλα και άφησέ την να στεγνώσει καλά. Η diy Χριστουγεννιάτικη μπάλα σου είναι έτοιμη! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις το σημείο που θα τις τοποθετήσεις.

Στο video που ακολουθεί θα δεις την διαδικασία βήμα-βήμα.

Πηγή κεντρικής: pexels.com