Την ημέρα που το styling έγινε… παιχνίδι και απέκτησα λεία και απαλά μαλλιά!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Την ημέρα που το styling έγινε… παιχνίδι και απέκτησα λεία και απαλά μαλλιά!

Τα μαλλιά μου με ταλαιπωρούσαν αλλά βρέθηκε η τέλεια λύση!

Φαντάσου ένα δωμάτιο γεμάτο αρώματα και φως. Ένα κορίτσι φορά το μπουρνούζι του και έχει μία αφράτη πετσέτα στα μαλλιά. Η ώρα είναι περασμένη και πρέπει να ετοιμαστεί. Το Spotify έχει την πιο χορευτική playlist, ένα ποτήρι κρασί είναι ακουμπισμένο στο μπουντουάρ της αλλά στα μάτια της είναι “ζωγραφισμένη” η απογοήτευση. Κλείνει τα μάτια και βγάζει την πετσέτα απελευθερώνοντας ένα μικρό χάος. Η απογοήτευση ήταν δικαιολογημένη. Το styling θα πάρει πολλή ώρα, το φριζάρισμα και πάλι θα νικήσει.

Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες, το κορίτσι είμαι εγώ ΚΑΘΕ φορά που πρέπει να ισιώσω τα μαλλιά μου πριν από κάποια βραδινή έξοδο αλλά και σχεδόν κάθε μέρα πριν τη δουλειά (χωρίς το κρασί). Σε αντίθεση με το τι μπορεί να συμπεραίνεις από τις φωτογραφίες μου στα social media, τα μαλλιά μου είναι σγουρά, βαμμένα ξανθά και πολύ πολύ άγρια. Φριζάρουν εξωπραγματικά και το styling με ταλαιπωρεί πολύ. Σα να μην έφτανε αυτό, έχω δημιουργήσει (ναι μόνη μου) έναν φαύλο κύκλο που πολύ δύσκολα θα σπάσει.

chroni tresemme keratin hair challenge 3

Όπως σου είπα, έχω βαμμένα μαλλιά και σγουρά. Τα θέλω ίσια και στιλπνά γι᾽αυτό τα παιδεύω με το σεσουάρ, τη βούρτσα και την πρέσα για ώρα μέχρι να πετύχω το επιθυμητό αποτέλεσμα η θερμότητα ωστόσο, καταστρέφει την ήδη ταλαιπωρημένη από τις βαφές τρίχα μου και έτσι δημιουργείται ο φαύλος κύκλος. Όσο περισσότερο styling κάνω, τόσο περισσότερο styling χρειάζομαι γιατί –πολύ απλά- τα μαλλιά μου φριζάρουν ολοένα και περισσότερο.

Ναι, προφανώς και έχω δοκιμάσει περισσότερες μάσκες από ότι μπορεί να δοκιμάσει κανείς. Έχω λουστεί με κρύο νερό για να βοηθήσω τα λέπια της τρίχας να παραμείνουν κλειστά, έχω χρησιμοποιήσει κρύο αέρα, προσευχές και δάκρυα μονόκερου (υπερβάλλω αλλά καταλαβαίνεις). Το αποτέλεσμα ήταν πάντοτε το ίδιο και η απογοήτευση αμείωτη. Γιατί όμως άρχισα να μιλώ ξαφνικά σε παρελθοντικό χρόνο θα αναρωτιέσαι…. Γιατί λύση στο πρόβλημα του φριζαρίσματος των μαλλιών μου βρέθηκε και τώρα πιά, το styling δεν είναι απογοήτευση και ταλαιπωρία αλλά παιχνίδι. Ετοιμάσου να μάθεις για τη σειρά Keratin Smooth.

chroni tresemme keratin hair challenge 5

Πρόκειται για τη σειρά του TRESemmé που δημιουργήθηκε για εμένα ή μάλλον… όχι για εμένα αλλά για όλες εμάς που ταλαιπωρούμαστε από το φριζάρισμα και το συνεχόμενο styling. Η σειρά Keratin Smooth ήρθε να σπάσει τον φαύλο κύκλο λοιπόν και με τη δύναμη του εκχυλίσματος κερατίνης αλλά και του ελαίου Marula (πολύτιμο λάδι από την Αφρική) να μας χαρίσει λεία, απαλά και μεταξένια μαλλιά μέχρι και για 72 ώρες.

chroni tresemme keratin hair challenge 7

Όταν διάβασα το claim –φυσικά- δεν μπορούσα να το πιστέψω, όχι για τη δική μου περίπτωση τουλάχιστον. Θα λουζόμουν, θα ίσιωνα τα μαλλιά μου και για 3 μέρες δεν θα είχα φριζάρισμα; Ανήκουστο! Κι όμως συνέβη και όλα οφείλονται στις σωστές βάσεις που έθεσα χρησιμοποιώντας όλη τη σειρά, όπως ακριβώς προτείνει το TRESemmé. Τώρα, λούζομαι καθημερινά με το σαμπουάν Keratin Smooth και εναλλάσσω τη θρέψη ανάμεσα στην κρέμα μαλλιών και τη μάσκα.

chroni tresemme keratin hair challenge 9

Πριν ξεκινήσω το styling ψεκάζω πάντα με το σπρέι προστασίας από τη θερμότητα και εναλλάξ χρησιμοποιώ τον πολυτελή ορό για τις άκρες. Από την πρώτη φορά που χρησιμοποίησα τη σειρά, το ίσιωμα έγινε ευκολότερο και όσο περισσότερο χρησιμοποιώ τα προϊόντα Keratin Smooth, τόσο τα μαλλιά μου επανορθώνονται και μένουν frizz–free. Έχω άρα άμεσο αποτέλεσμα, μακροπρόθεσμη επανόρθωση και επαγγελματικό styling κάθε φορά χωρίς να βγω από το σπίτι. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι παραπάνω εκτός ίσως από φυσικά ξανθά μαλλιά αλλά εντάξει, κυριολεκτικά θαύματα δεν μπορεί να κάνει το TRESemmé.

chroni tresemme keratin hair challenge 11

Αν ταυτίστηκες έστω και λίγο με τον Γολγοθά μου και αναρωτιέσαι αν μπορεί το TRESemmé να βοηθήσει και εσένα, σου δηλώνω με βεβαιότητα πως ναι, μπορεί. Αναζήτησε λοιπόν όλη τη σειρά Keratin Smooth στο κοντινότερο σε εσένα κατάστημα καλλυντικών και χάρισε στα μαλλιά σου μεταξένια απαλότητα και smooth αποτέλεσμα για 3 μέρες... 3 μέρες! Ακόμα μου φαίνεται απίστευτο!