Κι όμως, μπορείς να πεις αντίο στα ταλαιπωρημένα μαλλιά για 72 ώρες!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Κι όμως, μπορείς να πεις αντίο στα ταλαιπωρημένα μαλλιά για 72 ώρες!

Με τη βοήθεια του TRESemmé. Θα σου τα εξηγήσουμε όλα…

Αν με το παραμικρό ίχνος υγρασίας στην ατμόσφαιρα τα μαλλιά σου αποκτούν δική τους… ζωή σε καταλαβαίνουμε απόλυτα! Το φριζάρισμα είναι ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί τις περισσότερες από εμάς, ανεξάρτητα με την εποχή, την ηλικία ή τον τρόπο με τον οποίο χτενίζουμε (ή δεν χτενίζουμε) τα μαλλιά μας. Βλέπεις, το φριζάρισμα προκαλείται από σταγονίδια υγρασίας τα οποία παγιδεύονται ανάμεσα στα λέπια της τρίχας και τα ανασηκώνουν, προκαλώντας έτσι το «φούντωμα» που τόσο μας ενοχλεί.


https://www.instagram.com/p/CGzadztF0LK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Θα συμφωνήσεις άρα μαζί μας όταν λέμε πως, δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από το να παλεύεις με τις ώρες για ένα τέλειο, smooth αποτέλεσμα μόνο και μόνο για να εξαφανιστεί αμέσως μόλις πατήσεις το πόδι σου έξω από την πόρτα. Υπάρχει ωστόσο τρόπος για να προφυλάξεις το χτένισμά σου και να αποκτήσεις μαλλιά λεία, λαμπερά και απόλυτα smooth μέχρι και για 72 ώρες. Όχι, δεν υπερβάλλουμε… Μπορείς να πεις αντίο στο φριζάρισμα ακόμα και για τρεις ολόκληρες ημέρες. Πώς; Με τη σωστή περιποίηση πριν το styling.

Picture1

Τα προϊόντα που χρησιμοποιείς είναι τα deal makers ή breakers για το φριζάρισμα και παίζουν καθοριστικό ρόλο στη διάρκεια του αποτελέσματος λείανσης στα μαλλιά σου. Αν δεν βάλεις τίποτα και λουστείς με ένα απλό σαμπουάν, καλύτερα να μην μπεις στον κόπο να ισιώσεις ούτε μία τούφα, δεν θα κρατήσει για πολύ το ίσιωμά σου. Αν ωστόσο επιλέξεις τα σωστά προϊόντα, τότε είναι που μπορείς να έχεις frizz-free μαλλιά μέχρι και για 3 μέρες. Ποια είναι τα σωστά προϊόντα; Το σαμπουάν, η κρέμα μαλλιών, η μάσκα και το λάδι της σειράς Keratin Smooth του αγαπημένου μας TRESemmé.

tres

Το «μυστικό» της σειράς είναι από τη μία η τεχνογνωσία και οι επαγγελματικές προδιαγραφές των προϊόντων του TRESemmé και από την άλλη η πρωτοποριακή Keratin Smooth σύνθεση. Όλα τα προϊόντα είναι εμπλουτισμένα με εκχύλισμα κερατίνης και έλαιο Marula από την Αφρική τα οποία –συνδυαστικά- χαρίζουν επαγγελματικό αποτέλεσμα λείανσης και απαλότητας με διάρκεια που μπορεί μάλιστα και να ξεπεράσει τις 3 ημέρες. Προετοιμάζοντας άρα τα μαλλιά σου από το λούσιμο με το σαμπουάν, την κρέμα και τη μάσκα Keratin Smooth του TRESemmé δημιουργείς τις σωστές βάσεις ώστε να κάνεις μόνη σου επαγγελματικό, super smooth styling αλλά όχι μόνο.

Picture1 copy

Το λαδάκι για τις ατίθασες άκρες Keratin Smooth προσφέρει θρέψη και λείανση σε στεγνά και βρεγμένα μαλλιά και μιας που το έφερε η κουβέντα. Ένα ακόμα Keratin Smooth Μυστικό όπλο είναι το σπρέι προστασίας από τη θερμότητα. Γνωρίζεις άλλωστε το πόσο κακό κάνει η θερμότητα στην τρίχα… Μπορείς να αποφύγεις τη φθορά λοιπόν, με το σπρέι προστασίας Keratin Smooth με Κερατίνη και να αποκτήσεις μαλλιά γεμάτα λάμψη, χωρίς ίχνος φριζαρίσματος για 72 ώρες.


https://www.instagram.com/p/CBTAMjZpEq4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το TRESemmé λοιπόν, ήρθε να μας κάνει το καλύτερο, Keratin Smooth δώρο και να μας απαλλάξει από το φριζάρισμα με τον πιο απολαυστικό και επαγγελματικό τρόπο πάνω στην ώρα για το lockdown. Το TRESemmé άλλωστε καθορίζει τα μαλλιά σου, τα υπόλοιπα είναι στο χέρι σου.