Αν αυτό που θέλεις είναι λεία μαλλιά και λαμπερά μαλλιά... μόλις το βρήκες!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Αν αυτό που θέλεις είναι λεία μαλλιά και λαμπερά μαλλιά... μόλις το βρήκες!

Υπάρχει μία σειρά περιποίησης που μπορεί να κάνει θαύματα για τα μαλλιά σου.

Τα λεία, λαμπερά και απόλυτα smooth μαλλιά χωρίς φριζάρισμα, είναι πολύ ψηλά στη wish list κάθε γυναίκας. Ποια θέλει άλλωστε μαλλιά φριζαρισμένα και άγρια; Μαλλιά που δεν τιθασεύονται με τίποτα και μοιάζουν αχτένιστα, παρά τις προσπάθειες για styling; Η απάντηση είναι: Καμία! Γι’ αυτό δίνουμε καθημερινές –σχεδόν- «μάχες» με το σεσουάρ και τη βούρτσα, με την πρέσα ισιώματος ή με τα ψαλίδια για μπούκλες και με ό, τι άλλο μέσο έχουμε στη διάθεσή μας. Στόχος μας είναι το μεταξένιο αποτέλεσμα με διάρκεια που πολλές φορές δεν έχουμε.

Picture1 copy copy

Δεν θα αναλωθούμε όμως στο τι συμβαίνει στα μαλλιά μας και γιατί. Δεν θα αναρτήσουμε σήμερα τα λάθη και don’t που οδηγούν στο φριζάρισμα των μαλλιών. Αντιθέτως, θα περάσουμε απευθείας στη λύση γιατί υπάρχει και είναι μάλιστα super απολαυστική. Αν λοιπόν αυτό που θέλεις είναι λεία μαλλιά χωρίς φριζάρισμα, ετοιμάσου να υποδεχτείς στη ζωή σου τη σειρά Keratin Smooth του αγαπημένου μας TRESemmé.

Τα εργαστήρια του TRESemmé «επιστράτευσαν» το εκχύλισμα κερατίνης αλλά και το πολύτιμο έλαιο Marula από την Αφρική και τα έκλεισαν σε μία πρωτοποριακή σειρά περιποίησης που μπορεί να σε απαλλάξει από το φριζάρισμα ως και για 72 ώρες. Αυτό σημαίνει πως μπορείς να έχεις μεταξένια μαλλιά με διάρκεια και επαγγελματικό αποτέλεσμα χωρίς να βγεις από το σπίτι. Ποιο είναι το μυστικό; Τα σωστά βήματα…


https://www.instagram.com/p/CBTAMjZpEq4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το TRESemmé όντας στα παρασκήνια των μεγαλύτερων fashion show εδώ και πολλά χρόνια, γνωρίζει πως το αποτέλεσμα στα μαλλιά, είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την περιποίηση που προηγείται του styling. Για αυτό το λόγο, η σειρά Keratin Smooth αποτελείται από σαμπουάν, κρέμα μαλλιών, μάσκα, λάδι περιποίησης και σπρέι προστασίας από τη θερμότητα.

Ξεκινώντας από το λούσιμο και φτάνοντας μία ανάσα πριν τη χρήση των θερμών εργαλείων, η Keratin Smooth θρέφει, περιποιείται και προστατεύει τα μαλλιά και αυτό είναι που κάνει όλη τη διαφορά για ένα λείο και απαλό αποτέλεσμα. Για να πεις λοιπόν αντίο στο φριζάρισμα, δεν έχεις παρά να ξεκινήσεις από το λούσιμο με σύμμαχο το σαμπουάν, την κρέμα ή τη μάσκα μαλλιών Keratin Smooth του TRESemmé και να συνεχίσεις με το λάδι και το σπρέι προστασίας από τη θερμότητα.

tresemme hair

Και όχι, όταν λέμε πως τα μαλλιά σου θα μείνουν frizz-free για 72 ώρες δεν υπερβάλλουμε. Δεν έχεις παρά να επισκεφθείς το κοντινότερο σε εσένα κατάστημα καλλυντικών ή σούπερ μάρκετ και να κάνεις δική σου τη σειρά. Το TRESemmé θα καθορίσει τα μαλλιά σου, τα υπόλοιπα θα είναι στο χέρι σου…