Κορυφαία burger με υπερδιάσημες υπογραφές για τα πιο λαχταριστά γενέθλια

Νέλλη Καλαμαρά
Κορυφαία burger με υπερδιάσημες υπογραφές για τα πιο λαχταριστά γενέθλια

Το Smash n Bun κλείνει τρία χρόνια παρουσίας στη γευστική σκηνή της πόλης και το γιορτάζει με τρία signature burgers από πολυβραβευμένους σεφ.

Έχεις φάει burger από σεφ βραβευμένο με αστέρι Michelin; Εάν όχι, τώρα είναι η ευκαιρία σου! Το αγαπημένο μας Smash n Bun σβήνει τρία κεράκια και το γιορτάζει με τον πιο λαχταριστό τρόπο, αφού τρεις κορυφαίοι σεφ της ελληνικής γαστρονομίας: ο Άνταμ Κοντοβάς, ο Έκτορας Μποτρίνι και ο Βασίλης Μουρατίδης δημιουργούν ξεχωριστές γεύσεις για τα τρία χρόνια λειτουργίας του πιο ποιοτικού street food της πόλης.

Ένα head to tail menu μεταμορφώνει γιακάδες, πτερύγια και κόκκαλα σε πιάτα υψηλών αξιώσεων

smash_n_bun.jpg

Το απόλυτο στέκι του πιο γευστικού street food γιορτάζει τα τρίτα του γενέθλια με ένα ξεχωριστό τρόπο καθώς για τρεις μήνες οι επισκέπτες θα μπορούν να γευτούν burgers σχεδιασμένα από τους τρεις κορυφαίους σεφ!

Κοσμοπολιτική ελληνική κουζίνα από τον Γιάννη Κιόρογλου στο Κολωνάκι

smash_n_bun_2.jpg

Το αγαπημένο Smash`n Bun, που φέρει την υπογραφή του Μιχάλη Νουρλόγλου έκανε την εμφάνισή του στην καρδιά του Κολωνακίου τον Μάρτιο του 2021. Από την πρώτη κιόλας στιγμή ξεχώρισε για την ποιότητα των προϊόντων του, αφού πρωτοστατεί η καλύτερη πρώτη ύλη, η φρεσκάδα και οι ξεχωριστές συνταγές του, που μετέτρεψε το street food στην απόλυτη γαστρονομική πρόταση της πόλης. Έτσι για να ευχαριστήσει όλους εμάς, τους λάτρεις των burger που το αγκαλιάσαμε και το αναδείξαμε, το δημοφιλές burger joint προσκάλεσε τρεις διάσημους και βραβευμένους σεφ να δημιουργήσουν το δικό τους signature burger μέσα στους επόμενους τρεις μήνες.

adam_kontovas.jpg

Πρεμιέρα κάνει το burger του Άνταμ Κοντοβά από τις 15 Ιανουαρίου, έναν μήνα μετά ακολουθεί το burger του Έκτορα Μποτρίνι για να ολοκληρωθεί η γιορτή τον Μάρτιο με αυτό του Βασίλη Μουρατίδη. Άλλωστε είναι γνωστή η γοητεία που ασκεί το street food σε πολλούς κορυφαίους σεφ τα τελευταία χρόνια. Το burger του Άνταμ Κοντοβά θα αποτελείται από μοσχαρίσιο και αρνίσιο κιμά με τυροκαυτερή, τσένταρ, ντομάτα, γαλλική σαλάτα, τραγανό κρεμμύδι και κίμτσι συνδυάζοντας ελληνικές, ευρωπαϊκές αλλά και ασιατικές γεύσεις, στις οποίες ο σεφ έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

ettore_botrini.jpg

Το Φεβρουάριο τη σκυτάλη θα πάρει ο Έκτορας Μποτρίνι με ένα burger από μοσχαρίσιο κιμά που, θυμίζοντας την κερκυραϊκή παστιτσάδα, θα αποτίνει φόρο τιμής στον τόπο καταγωγής του, το νησί των Φαιάκων.

vassilis_mouratidis.jpg

Το event θα κλείσει τον Μάρτιο ο Βασίλης Μουρατίδης με το burger caprese που θα αποτελείται από μοσχαρίσιο μπιφτέκι, pesto, ντομάτα, τηγανιτή mozzarella, ρόκα και μαγιονέζα με λιαστή ντομάτα. Το 2024 το σίγουρο είναι ότι θα χαρίσει ξεχωριστές γευστικές στιγμές στους φίλους των ποιοτικών burgers.

Info: Πατριάρχου Ιωακείμ 48, Αθήνα, 2107249802

Για να βλέπεις τα πράγματα τη στιγμή που συμβαίνουν και για backstage υλικό συντονίσου με το @kounelly στο IG.