Γεωμετρικός κυβισμός και εκλεκτική πολυτέλεια σε μία νέα ξενοδοχειακή άφιξη στο νησί της Πάρου

Νέλλη Καλαμαρά
Γεωμετρικός κυβισμός και εκλεκτική πολυτέλεια σε μία νέα ξενοδοχειακή άφιξη στο νησί της Πάρου

Το Andronis Minois αποτελεί το πρώτο ξενοδοχείο του ομίλου Andronis στην Πάρο και πρόκειται να ανοίξει τις εντυπωσιακές πόρτες του τον Απρίλιο.

Είναι η σεζόν που τα ξενοδοχειακά νέα διαδέχονται το ένα το άλλο και εμείς δεν μπορούμε παρά να κλείσουμε τα μάτια και να ονειρευτούμε χαλαρές ημέρες καλοκαιρινής ραστώνης κάτω από τον κυκλαδίτικο ήλιο. Τα νέα αυτή τη φορά έρχονται από το κοσμοπολίτικο νησί της Πάρου, όπου ο leading luxury hospitality όμιλος Andronis μόλις απέκτησε το πρώτο του ξενοδοχείο και είναι πανέμορφο, ενώ μέσα στην επόμενη χρονιά ακούγεται πως πρόκειται να επεκταθεί και στη Μήλο.

Η Σαντορίνη υποδέχεται μία νέα πολυτελή ξενοδοχειακή άφιξη με το design στο επίκεντρο

minois_65731-1.jpg

Το Andronis Minois εγκαινιάζει τη λειτουργία του τον Απρίλιο του 2024, στον Παρασπόρο, επαναπροσδιορίζoντας την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με μια σύγχρονη πινελιά. Μια ωδή στον παρισινό κυβισμό, το Andronis Minois εναρμονίζει τη γεωμετρία της Πάρου με την απαράμιλλη ομορφιά του Αιγαίου Πελάγους, αποτυπώνοντας μια σαγηνευτική σχεδιαστική πινελιά. Η αφήγηση παίρνει ζωή μέσα από εμβληματικά λευκά κτίσματα, που αντικατοπτρίζουν με διαύγεια τα ζωηρά χρώματα και τις φυσικές υφές. Εμπνευσμένο από τη χαρακτιριστική γοητεία των Ισπανικών, Γαλλικών και Ιταλικών Ριβιέρων, αλλά και με διακριτικές επιρροές από το Μαρόκο, τα στοιχεία αυτά ευθυγραμμίζονται πλήρως αποτυπώνοντας τη συνολική εμπειρία της φιλοξενίας στη Μεσόγειο.

Νέα άφιξη: διακριτική πολυτέλεια και high-end design στο νησί των ανέμων

minois_5386.jpg

«Είμαστε ενθουσιασμένοι και περήφανοι που καλωσορίζουμε το Andronis Minois στην οικογένεια του Andronis Hotels. Αυτή η επέκταση αποτελεί απόδειξη της δέσμευσής και του οράματός μας για τον ανασχηματισμό του τοπίου της φιλοξενίας. Το Andronis Minois αποτελεί ένα εξαιρετικό προορισμό, μοναδικό στην Πάρο που αναμφίβολα θα καθηλώσει τους απαιτητικούς μας επισκέπτες. Σε πλήρη αρμονία με την εμβληματική παρουσία του Ομίλου μας στη Σαντορίνη έρχεται για να αφήσει ανεξίτηλη εντύπωση στην καρδιά και το μυαλό κάθε επισκέπτη που θα βρεθεί στην Πάρο. Το Andronis Minois ευθυγραμμισμένο με τις αξίες του brand μας, θα παρέχει πραγματική Ελληνική φιλοξενία», δήλωσε ο Γιώργος Φιλιππίδης, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Andronis.

minois_66365.jpg

Μετά από μια ολοκληρωμένη ανακαίνιση το 2023, το Andronis Minois παρουσιάζει ένα εκλεπτυσμένο χαρτοφυλάκιο με 44 πολυτελείς σουίτες, καθεμία από τις οποίες διαθέτει μοναδικούς χώρους όπως βεράντα και αίθριο. Κάθε σουίτα προσφέρει μοναδική θέα στη θάλασσα, εμπλουτίζοντας την εμπειρία του επισκέπτη με ιδιωτικές πισίνες για μια επιπλέον νότα αποκλειστικότητας. Το εσωτερικό αντικατοπτρίζει μια εντυπωσιακή σύνθεση σχεδιαστικών στοιχείων, αναδεικνύοντας το εξαιρετικό ταλέντο των Ελλήνων δημιουργών.

minois_65598.jpg

Στους κοινόχρηστους χώρους, οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν μια κεντρική πισίνα συνοδευόμενη από ένα ζωντανό Lounge Deck από το πρωί έως το βράδυ, δημιουργώντας μια φιλόξενη ατμόσφαιρα. Ένα πλήρως εξοπλισμένο υπαίθριο γυμναστήριο προσφέρει στους επισκέπτες μια ακόμη δραστήρια απόδραση, ενώ το Spa αποτελεί μια όαση βαθιάς χαλάρωσης.

minois_66653.jpg

Σε πλήρη συμφωνία με την αφοσίωση του ομίλου Andronis στην παροχή αξεπέραστων εμπειριών, το υψηλής γαστρονομίας εστιατόριο, OLVO, θα μετασχηματιστεί πλήρως, δημιουργώντας ένα ανανεωμένο γαστρονομικό ρεπερτόριο μεσογειακής κουζίνας, πασπαλισμένης με δημιουργικότητα και πλούσια σε γεύσεις. Φωλιασμένο σε μια μοναδική τοποθεσία με πολλά επίπεδα και εκπληκτική θέα στη θάλασσα, ο ανανεωμένος χώρος θα φέρει νέα δυναμική στις γαστρονομικές εμπειρίες στον όμιλο Andronis Hotels κατά την αναμενόμενη έναρξή του αυτήν την άνοιξη.

5.-Olvo-Disk.jpg

Μόνο λίγα μέτρα από την παραλία προσφέροντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να κάνουν βόλτες στη χρυσή άμμο, ενώ για τους πιο τολμηρούς ποικίλλες δραστηριότητες όπως ιππασία, καταδύσεις, windsurfing και άλλα θαλάσσια σπορ. Πέρα από τα όρια του ξενοδοχείου οι επισκέπτες βρίσκουν γνήσιες τοπικές λιχουδιές. Μπορούν να επισκεφθούν το ναό της « Κοιμήσεως της Θεοτόκου», που αποτελεί το Μητροπολιτικό ναό της Νάουσας βρίσκεται σε ύψωμα, στις βορειοανατολικές παρυφές της κωμόπολης και δεσπόζει σε όλη τη γύρω περιοχή.

Για να βλέπεις τα πράγματα τη στιγμή που συμβαίνουν και για backstage υλικό συντονίσου με το @kounelly στο IG.