O Nobu Matsuhisa προσγειώνεται στην Πάρο τον Ιούλιο για το πρώτο Nobu Food Festival στο νησί

Νέλλη Καλαμαρά
O Nobu Matsuhisa προσγειώνεται στην Πάρο τον Ιούλιο για το πρώτο Nobu Food Festival στο νησί

Το ξενοδοχείο Avant Mar εγκαινιάζει τη σεζόν και ανακοινώνει το πρώτο Nobu Food Festival στο νησί της Πάρου στο Matsuhisa Paros, καθώς και άλλα συναρπαστικά νέα.

Άνοιξε πέρσι για πρώτη φορά τις αέρινες πόρτες του μία ανάσα από τη Νάουσα, φέρνοντας παράλληλα μαζί του το πρώτο Matsuhisa Restaurant στο νησί. Φέτος το Avant Mar, μέλος των Leading Hotels of the World, είναι έτοιμο να υποδεχθεί ξανά τους επισκέπτες του από τις 26 Απριλίου σε ένα ειδυλλιακό, κυκλαδίτικο σκηνικό που συνδυάζει με απόλυτη ισορροπία τη σύγχρονη φιλοξενία με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Τοποθετημένο σε ένα προνομιακό σημείο, ακριβώς πάνω στην παραλία Πιπέρι και λίγα λεπτά με τα πόδια από το κοσμοπολίτικη Νάουσα, το Avant Mar είναι ένα πεντάστερο ξενοδοχείο που ήδη αποτελεί διεθνή προορισμό, έχοντας μαζί του, το πρώτο εστιατόριο του chef Nobu Matsuhisa στο νησί, το οποίο αναμένεται να ανοίξει φέτος στις 7 Ιουνίου.

Το luxury hospitality καλωσορίζει τη νέα σεζόν με ολοκαίνουριες βίλες, wellness & family εμπειρίες

KXT48763.jpg

Ο ίδιος ο celebrity chef θα βρεθεί στο εστιατόριο του ξενοδοχείου τον Ιούλιο για το πρώτο Nobu Food Festival στο νησί, αφού για ακόμη μία χρονιά, στην καρδιά του καλοκαιριού, οι λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας και οι φαν του Nobu Matsuhisa θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν special dishes με τις διάσημες Nobu style τεχνικές στο πλαίσιο του πιο διάσημου φεστιβάλ στα τρία πλέον Matsuhisa restaurants στην Ελλάδα, σε Αθήνα, Μύκονο και τώρα και στην Πάρο. Πιο συγκεκριμένα, ο διακεκριμένος σεφ Nobu Matsuhisa θα βρίσκεται στην Πάρο από τις 10 έως τις 13 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Nobu Food Festival 2024, το οποίο θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στο Matsuhisa Paros.

Το πρώτο ξενοδοχείο JW Marriott στην Ελλάδα φέρνει μαζί εμπειρίες ολιστικής ευζωΐας

Avant-Mar-Paros-20695.jpg

Μίνιμαλ αισθητική

Το Avant Mar ξεχωρίζει για την ανεπιτήδευτη κομψότητά του, καθώς ενώνει την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με μοντέρνες λεπτομέρειες από λευκό μάρμαρο και φυσικά χρώματα, δημιουργώντας μια φωτεινή ατμόσφαιρα χαλάρωσης και σύνδεσης με το φυσικό τοπίο του νησιού.

Avant-Mar-FIGS-pastry-shop.jpg

Γαστρονομικός προορισμός

Πέρα από το Matsuhisa Paros που αποτελεί ορόσημο, όχι μόνο για το ξενοδοχείο αλλά και για το κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων, το ξενοδοχείο διαθέτει το εστιατόριο Thymes, που λειτουργεί όλη μέρα δίπλα στην πισίνα. Το μενού περιλαμβάνει νόστιμα εδέσματα, σαλάτες και δροσερά cocktails. Από την άλλη, στο ζαχαροπλαστείο Figs του ξενοδοχείου οι επισκέπτες θα γευτούν παραδοσιακά ελληνικά γλυκά, συνοδευόμενα από ελληνικό καφέ.

Avant-Mar-Paros-23315.jpg

Στιγμές χαλάρωσης

Πλήρως εναρμονισμένο με το φυσικό περιβάλλον είναι και το wellness spa του ξενοδοχείου, το οποίο προσφέρει στους επισκέπτες στιγμές ευεξίας και αναζωογόνησης μέσα από μοναδικές θεραπείες, yoga και pilates.

Avant-Mar-exteriors-(1).jpg

Νέα projects

Στις νέες αφίξεις του ξενοδοχείου ανήκει το Gin and Tonic Bar «The Bridge» το οποίο θα ανοίξει στα τέλη Μαΐου. Η ανεμπόδιση θέα στα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου και η premium λίστα με τα cocktails υπόσχονται να συναρπάσουν τους επισκέπτες και να αποτελέσουν ένα μοναδικό bar destination στο νησί.

Για να βλέπεις τα πράγματα τη στιγμή που συμβαίνουν και για backstage υλικό συντονίσου με το @kounelly στο IG.