Ετοιμάζεσαι για παραλία; Αυτός είναι ο σύμμαχος που θα σε βοηθήσει με τον πιο γευστικό τρόπο!

Ετοιμάζεσαι για παραλία; Αυτός είναι ο σύμμαχος που θα σε βοηθήσει με τον πιο γευστικό τρόπο!

Αν υπάρχει κάτι το οποίο απασχολεί κάθε γυναίκα -ανεξαρτήτως ηλικίας- αυτή την εποχή είναι το πώς θα γίνει… bikini ready για την παραλία. Η αλήθεια είναι πως απομένει μόνο ένας μήνας μέχρι την «επίσημη» έλευση του Καλοκαιριού και οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες κάνουν τις πλαζ να γεμίζουν από τώρα!

Τι μπορείς να κάνεις, λοιπόν, για να προετοιμάσεις το κορμί σου χωρίς να στερηθείς τις αγαπημένες σου γεύσεις; Ναι, είναι δύσκολο να αποκτήσεις τη σιλουέτα που ονειρεύεσαι εν μια νυκτί ωστόσο, με τα τρία παρακάτω tips και τον κατάλληλο σύμμαχο, θα πετύχεις εύκολα τον στόχο σου.

1# Κινήσου όσο πιο πολύ μπορείς

Αν η σκέψη του γυμναστηρίου έπειτα από μια εξουθενωτική ημέρα στο γραφείο σε κάνει να δυσφορείς, τότε μπορείς να βρεις τους δικούς σου τρόπους για να γυμνάζεσαι, χωρίς να καταπιέζεσαι. Πήγαινε για περπάτημα, ποδήλατο ή τζόκινγκ σε ένα πάρκο. «Κατέβασε» ένα app ή πάρε ένα gadget, ώστε να υπολογίζεις τα βήματά σου και σύντομα, θα δεις αποτέλεσμα.

2# Κάνε «έξυπνες» αλλαγές στη διατροφή σου

Φυσικά, για να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις πρέπει να κάνεις και ορισμένες αλλαγές στη διατροφή σου. Άρχισε να πίνεις περισσότερο νερό κάθε μέρα, φρόντισε να καταναλώνεις πιο πολλά φρούτα και λαχανικά και μην ξεχνάς να μαγειρεύεις τα δικά σου γεύματα ώστε να περιορίσεις τα delivery και τους διατροφικούς «πειρασμούς».

#3 Φρόντισε να έχεις πάντα δίπλα σου τον κατάλληλο σύμμαχο

Βέβαια, για να πετύχεις τον στόχο σου πρέπει να έχεις δίπλα σου και τον κατάλληλο σύμμαχο, δηλαδή ένα υγιεινό σνακ που θα σου προσφέρει την ενέργεια που χρειάζεσαι στη στιγμή και θα βρίσκεται μαζί σου οπουδήποτε, οποιαδήποτε ώρα της μέρας: στην τσάντα, στο γραφείο, στον σάκο του γυμναστηρίου!

Ο σύμμαχος αυτός δεν είναι άλλος από το Μακεδονικό Ταχίνι, που είναι 100% αλεσμένο σουσάμι και αποτελεί μια σούπερ τροφή που μας καλύπτει πλήρως, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το επιλέγουμε εδώ και χρόνια, ωστόσο, με τις νέες πρακτικές ατομικές συσκευασίες των 30 γραμμαρίων η απόλαυση γίνεται ακόμη πιο εύκολη!

makedonikos 2

Πέρα από το γεγονός ότι θα μεταμορφώσει γευστικά την καθημερινότητά σου, αξίζει να γνωρίζεις πως διατηρεί ακέραια όλα τα ευεργετικά οφέλη του πολύτιμου σπόρου του σουσαμιού και έτσι, είναι πλούσιο σε ασβέστιο, μαγνήσιο, φυτικές ίνες και άλλες πολύτιμες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία που θωρακίζουν τον οργανισμό!

Αν θέλεις, λοιπόν, να έχεις πάντα μαζί σου κάτι που θα ικανοποιεί τον ουρανίσκο σου και θα σου δίνει ενέργεια, τότε το Μακεδονικό Ταχίνι είναι αυτό που χρειάζεσαι. Απλό, με Μέλι, με Κακάο ή με Πορτοκάλι - όποια γεύση και αν επιλέξεις, μπορείς να την απολαύσεις με πολλούς τρόπους: πάνω σε μια φέτα πολύσπορο ψωμί για πρωινό, ως dressing στη σαλάτα σου, με μια μπανάνα ή με γιαούρτι.

Πάρε, λοιπόν, τα μέτρα σου διότι ο Ιούνιος πλησιάζει. Προετοιμάσου για το Καλοκαίρι με τον πιο γευστικό και θρεπτικό τρόπο, λέγοντας «όχι» στις ακραίες λύσεις και «ναι» στη σωστή διατροφή. Το σίγουρο είναι πως το Μακεδονικό Ταχίνι θα γίνει ο αγαπημένος σου σύμμαχος!