Αυτή είναι η τροφή που «μυρίζει διακοπές» και μειώνει την κυτταρίτιδα (και τις ρυτίδες)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτή είναι η τροφή που «μυρίζει διακοπές» και μειώνει την κυτταρίτιδα (και τις ρυτίδες)

Πάει κάπου το μυαλό σου

Κάποια χαρά και κάποια ευφορία μας πιάνει κάθε φορά που διαβάζουμε για ένα καινούργιο κόλπο, το οποίο έχει να κάνει είτε με τα μαλλιά μας, είτε με το σώμα και τη διατροφή μας. Είναι αποδεδειγμένο άλλωστε πως το καλοκαίρι όλες αυτό που ψάχνουμε, είναι τρόπους να απαλλαγούμε από τον αιώνιο εχθρό της κυτταρίτιδας ή να χάσουμε τα ένα-δύο παραπανίσια κιλά που πήραμε γιατί φάγαμε λίγο παραπάνω.

Και ερχόμαστε εμείς τώρα και σου λέμε, πως υπάρχει μία τροφή, την οποία γνωρίζεις πολύ καλά και μειώνει την κυτταρίτιδα (και τις ρυτίδες). Μην σπας το κεφάλι σου για να σκεφτείς είναι πολύ πιο απλό από όσο νομίζεις και σίγουρα δεν θα το βρεις με τίποτα. Αναφερόμαστε στην καρύδα, η οποία εκτός από καλοκαιρινό φρούτο, είναι ο σύμμαχος σου για ένα τέλειο σώμα.

Δες και αυτό: 7 ημέρες αρκούν: Ειδική διατροφή κατά της κυτταρίτιδας

Εκτός του ότι γενικά μπορείς να την προσθέσεις σε smoothie και να φτιάξεις υπέροχα πράγματα είναι κατάλληλη και για την μείωση της κυτταρίτιδας. Εάν θέλεις να μειώσεις την εμφάνιση της κυτταρίτιδας, κάνοντας μια φυσική μάσκα στο σπίτι, μάθε πως με την βοήθεια της καρύδας μπορούν να γίνουν θαύματα.

Πως θα γίνει αυτό; Ανάμειξε μία κουταλιά της σούπας λάδι καρύδας με 10 σταγόνες αιθέριο έλαιο γκρέιπφρουτ και στη συνέχεια κάνε μασάζ με κυκλικές κινήσεις στις περιοχές όπου βρίσκεται η κυτταρίτιδα. Για καλύτερα αποτελέσματα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μία βούρτσα για να τονώσεις την κυκλοφορία του αίματος και να ενθαρρύνεις την κυτταρική αποτοξίνωση.

Όσον αφορά στην εμφάνιση των ρυτίδων, χρησιμοποίησε λίγο λάδι καρύδας ταμποναριστά στις «προβληματικές» περιοχές, προκειμένου να μειώσεις την εμφάνιση τους.

Διάβασε ακόμη: Να τι πίνουν οι Γαλλίδες για να μην έχουν πρησμένο στομάχι