Βρήκαμε πώς θα κάνεις τη βρώμη πιο νόστιμη

Βρήκαμε πώς θα κάνεις τη βρώμη πιο νόστιμη

Το 2λεπτο κόλπο που θα απογειώσει τη γεύση της.

Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν τη βρώμη ως πρωινό γεύμα ή απλά την προσθέτουν στο διατροφολόγιό τους. Ο πιο γνωστός τρόπος κατανάλωσής της είναι με ζεστό ή κρύο γάλα (ζωικό ή φυτικό) ή βρασμένη με νερό σαν oatmeal.

Η αλήθεια είναι πως η βρώμη δεν έχει κάποια ιδιαίτερη γεύση από μόνη της γι' αυτό χρειάζεται ενίσχυση από μπαχαρικά (κανέλα), φρούτα ή ό,τι άλλο σου αρέσει. Μια κλινική διαιτολόγος μοιράστηκε μαζί μας το κόλπο για να απογειωθεί η γεύση της βρώμης και ειλικρινά είναι ότι πιο απλό και εύκολο μπορείς να κάνεις.

Βάζεις τη βρώμη σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και την ζεσταίνεις για περίπου 10 λεπτά μέχρι να ροδίσει και να δείχνει ψημένη. Περίμενε ώσπου να δεις τη βρώμη να έχει ένα καφέ-χρυσό χρώμα και τότε αφαίρεσέ την από τη φωτιά. Για ακόμη περισσότερη γεύση μπορείς να ρίξεις προηγουμένως λίγο βούτυρο στο τηγάνι σου.

Δες επίσης: Πότε πρέπει να πίνεις τον πρώτο και τον τελευταίο καφέ της ημέρας;