H Jennifer Aniston «δεν φοβάται πια» τους υδατάνθρακες

Sabine Camhi
H Jennifer Aniston «δεν φοβάται πια» τους υδατάνθρακες

Τελικά μπορούμε να τρώμε υδατάνθρακες στη δίαιτα; Η Aniston μας απαντάει!

Η Jennifer Aniston μιλάει για την σωματική της υγεία και τις διατροφικές της συνήθειες. Η 52χρονη ηθοποιός μίλησε ειλικρινά σε μια συνέντευξη με το περιοδικό People για τη διατροφή και τα γεύματα της.

«Άρχισα να κάνω διαλείμματα, επιτρέποντας στον εαυτό μου να τρώει ζυμαρικά, σάντουιτς», αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της συνομιλίας. «Όλοι φοβούνται το καλάθι ψωμιού, και εγώ δεν το φοβάμαι πλέον. Όσο γίνονται όλα με μέτρο», συνέχισε. «Το σώμα μου εκτιμά τους υδατάνθρακες, σε φάση ‘Ω, ευχαριστώ! Γιατί μου στερείς τα πράγματα που μου αρέσουν;’» είπε.

«Από φυσικού μου κάνω μια διαλείπουσα νηστεία, απλώς επειδή δεν μου αρέσει το πρωινό. Μου αρέσει μόνο να πίνω ένα φλιτζάνι καφέ και το κολλαγόνο μου».


https://www.instagram.com/p/CLxInU6D6hy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Συζήτησε επίσης το πρόγραμμα γυμναστικής της και πώς επηρεάστηκε από έναν τραυματισμό.

«Τον Οκτώβριο χτύπησα την πλάτη μου. Έκανα μια πολύ σκληρή προπόνηση και μετά μια μέρα προσπάθησα να σηκωθώ και δεν μπορούσα. Έπεσα κυριολεκτικά στο πάτωμα και κατέληξα να κάνω μαγνητική τομογραφία. Είχα ένα δίσκο διόγκωσης 9 mm, ο οποίος είναι πολύ έντονος. Η κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου είχε φουσκώσει, κάτι το οποίο είναι πολύ επίπονο. Οπότε όλη μου η προπόνηση έπρεπε να αλλάξει».



Έκανε pilates για να ανακουφίσει την πλάτη της, το οποίο κάνει τώρα τρεις έως τέσσερις φορές την εβδομάδα.

Η Hailey Bieber μας δείχνει τις δύο ασκήσεις pilates που κάνει για σφιχτούς γλουτούς