Πώς θα χάσεις τα 2 τελευταία κιλά πριν βγεις στην παραλία

Τσακιρίδου Χριστίνα
Πώς θα χάσεις τα 2 τελευταία κιλά πριν βγεις στην παραλία

Τα κόλπα που όντως λειτουργούν.

Η απώλεια βάρους είναι ένα θέμα που ταλαιπωρεί αρκετές γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο. Αρχικά να σου πω ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να νιώθεις άσχημα για το σώμα σου ή τυχόν ατέλειες (που όλες έχουμε). Κάθε γυναίκα είναι μοναδικά όμορφη και ξεχωριστή ανεξαρτήτα από τον αριθμό των κιλών που δείχνει η ζυγαριά.

Η αντίστροφη μέτρηση για τις καλοκαιρινές διακοπές έχει ήδη ξεκινήσει και εγώ περιμένω πώς και πώς να φορέσω τα νέα μου μαγιό και να απολαύσω ηλιοθεραπεία-βουτιές στα καταγάλανα νερά της Κέρκυρας. Μεταξύ μας, νομίζω ότι προλαβαίνω να χάσω 1-2 κιλάκια πριν βγω στην παραλία, για να δείχνω ακόμη πιο fit μέσα στο αγαπημένο μου bikini.

5 καλοκαιρινά φρούτα που βοηθούν στην απώλεια βάρους



Για να κάψεις λίπος το καλοκαίρι φτιάξε αυτά τα 5 ροφήματα με νερό

Όλα τα tips για να χάσεις αυτά τα 2 κιλά πριν την παραλία

1) Βάλε τα βάρη στη ζωή σου

Κάνε καθημερινά 20 λεπτά περπάτημα και προσπάθησε να βάλεις μερικές ασκήσεις με βάρη στο πρόγραμμά σου. Θα σε γραμμώσουν και θα βοηθήσουν το σώμα να σφίξει, με αποτέλεσμα να φαίνεσαι πιο fit. Στο διαδίκτυο θα βρεις πολλά δωρεάν προγράμματα με βάρη που μπορείς να κάνεις στο σπίτι.

2) Ακολούθησε μια πρωτεϊνική διατροφή

Επίλεξε καθημερινά τροφές όπως τόνος, κοτόπουλο, αυγό και άπαχο κρέας το οποίο θα συνοδεύεις με σαλάτα και λίγο υδατάνθρακα (ψωμί, ρύζι, πατάτα κ.ά).

3) Μην παραλείπεις γεύματα

Ιδανικά πρέει να τρως 5 γεύματα ημερησίως (πρωινό, δεκατιανό, μεσημεριανό, απογευματινό,βραδινό). Μην αφήνεις κενό το στομάχι σου για αρκετές ώρες αφού αργότερα θα πεινάσεις και θα φας πολύ περισσότερο. Επίσης αν μένεις νηστική για μεγάλο χρονικό διάστημα, είσαι πιο επιρρεπής στο junk food.

4) Δώσε έμφαση στην ενυδάτωση

Πίνε καθημερινά 2-3 λίτρα νερό για να παραμείνεις ενυδατωμένη, να αποβάλλεις τις τοξίνες και να βοηθήσεις τη μεταβολική λειτουργία. Συμβάλλει σημαντικά στην απώλεια βάρους γι' αυτό μη ξεχνάς να έχεις πάντοτε μαζί σου ένα μπουκαλάκι παγωμένο τσάι ή νερό.



Πηγή κεντρικής: freepik.com