4 smoothies με πραγματικά φρούτα και λαχανικά για να κάνεις level up στη διατροφή σου

4 smoothies με πραγματικά φρούτα και λαχανικά για να κάνεις level up στη διατροφή σου

Οι πολλαπλοί ρόλοι, στους οποίους καλούμαστε να αντεπεξέλθουμε καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, πολλές φορές μας εξουθενώνουν, υπενθυμίζοντάς μας πως ο οργανισμός μας δεν λειτουργεί όπως μία μηχανή, καθώς οι παράγοντες από τους οποίους επηρεάζεται είναι πολλοί και διάφοροι.

Οι γρήγοροι και απαιτητικοί ρυθμοί της καθημερινότητας, μας εξαντλούν και βάζουν συχνά τη φροντίδα του οργανισμού μας σε «δεύτερη μοίρα», κάνοντάς μας να αμελούμε τη θωράκισή του από την έντονη κόπωση και το στρες.

Η αλήθεια είναι πως οι πολλαπλοί ρόλοι, στους οποίους καλούμαστε να αντεπεξέλθουμε καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, πολλές φορές μας εξουθενώνουν, υπενθυμίζοντάς μας πως ο οργανισμός μας δεν λειτουργεί όπως μία μηχανή, καθώς οι παράγοντες από τους οποίους επηρεάζεται είναι πολλοί και διάφοροι.

Ωστόσο, κανένας δεν μπορεί να μας κατηγορήσει, όταν ο χρόνος που έχουμε μέσα στην ημέρα για την προσωπική μας φροντίδα, δεν ξεπερνά πολλές φορές τα 10 λεπτά. Είμαστε γυναίκες, μαμάδες, σύζυγοι, εργαζόμενες, φίλες, αδελφές, κόρες… και κάπου, κάτω από αυτή την «πυραμίδα» διαφορετικών και ποικίλων ρόλων, τελικά είμαστε «ο εαυτός μας». Προκειμένου, λοιπόν, να συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε σε όλα τα παραπάνω, οφείλουμε να μας προσέχουμε και να μας αγαπάμε, φροντίζοντας το σώμα μας, λαμβάνοντας τις απαραίτητες βιταμίνες και μένοντας υγιείς. Και αν αυτό φαντάζει ακατόρθωτο, ειλικρινά δεν είναι, ειδικότερα σε ό,τι έχει να κάνει στη βάση της ευεξίας, δηλαδή τη διατροφή μας.

Διότι μπορεί να μην έχουμε πάντα τον απαιτούμενο χρόνο για να ετοιμάσουμε ένα healthy σνακ όμως, τα καλά νέα είναι πως έχουμε στη διάθεσή μας επιλογές που μπορούν να μας προσφέρουν τα θρεπτικά συστατικά που χρειαζόμαστε και μάλιστα, στη στιγμή. Εντάσσοντας απλώς στο μενού μας ευεργετικά smoothies με βιταμίνες που είναι φτιαγμένα από 100% πραγματικά φρούτα και λαχανικά, καθώς και τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικά, μπορούμε να αναβαθμίσουμε τη διατροφή μας, χωρίς κόπο.

Εικόνα2

#1 Καλωσόρισε έναν «πράσινο σύμμαχο» στην καθημερινότητά σου

Γνωρίζεις καλά τη σημασία του να ακολουθείς μια ισορροπημένη διατροφή, η οποία περιέχει πολλά φρούτα και λαχανικά. Με λίγα λόγια, όσο πιο πολύχρωμο και δη, πράσινο είναι το μενού σου, τόσο το καλύτερο. Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να εντάξεις το σπανάκι και το αγγούρι στη διατροφή σου, μέσα από έναν «εκρηκτικό» συνδυασμό γεύσεων, πλούσιο σε βιταμίνες, σίδηρο και αντιοξειδωτικές ουσίες. Ειδικά για εσένα που δεν ανήκεις στους λάτρεις των φρούτων και των λαχανικών και δεν έχεις πολύ χρόνο μέσα στην ημέρα για να ετοιμάζεις πολλά και θρεπτικά σνακ, τότε το LIFE Smoothie Green Power είναι η απόλυτη επιλογή που θα σε γεμίζει ενέργεια, θα σου προσφέρει τις πολύτιμες βιταμίνες που χρειάζεσαι και θα κάνει τις στιγμές σου ακόμη πιο γευστικές και δροσιστικές αυτό το καλοκαίρι.

#2 Κάνε το μύρτιλο την δική σου «ασπίδα» προστασίας

Μύρτιλα και αρώνια. Πρόκειται για το απόλυτο «δίδυμο» που θα σε συναρπάσει, χωρίς να προλάβεις να καταλάβεις πότε τελείωσε το smoothie σου, μιας και ποτέ ξανά τα μύρτιλα μαζί με τους πολύτιμους καρπούς της πολυβιταμινούχου αρώνιας, δεν σου «χάρισαν» μία τόσο ξεχωριστή γευστική εμπειρία. Και όλα αυτά χάρη στο LIFE Smoothie Berry Boost, το οποίο προσφέρει απλόχερα στον οργανισμό σου τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται.

Ας ξεχάσουμε, λοιπόν, τις δύσκολες και χρονοβόρες μεθόδους, που ξέραμε μέχρι πρότινος για να «γεμίζουμε» τις μπαταρίες μας και ας ακολουθήσουμε μερικά βασικά tips για ενέργεια και τόνωση όποτε το χρειαζόμαστε! Το σίγουρο είναι πως τα νέα Life Smoothies που ανακαλύψαμε, θα γίνουν οι αγαπημένοι σου wellness «σύμμαχοι» αυτό το καλοκαίρι και θα είναι δίπλα σου κάθε στιγμή της ημέρας: Από το σπίτι μέχρι το γραφείο και από το γυμναστήριο μέχρι… το αυτοκίνητο.

Εικόνα3

#3 Όταν ο κουρκουμάς και τα φρούτα του πάθους συναντούν το μάνγκο και το γκουαρανά

Κάτι μαγικό συμβαίνει πίνοντας το LIFE Smoothie Energy Shot, αφού τόσο η γεύση όσο και η «εκρηκτική» ενέργεια που σου χαρίζουν ο κουρκουμάς, τα φρούτα του πάθους, το μάνγκο και το γκουαρανά που περιέχει, δημιουργούν έναν συνδυασμό πλούσιο σε βιταμίνες, που μπορούν την ίδια ώρα να ενθουσιάσουν και να «εξιτάρουν» τον ουρανίσκο σου.

#4 Πορτοκάλι, γκρέιπφρουτ και ροδάκινο ή αλλιώς, το καλοκαιρινό «τρίπτυχο της επιτυχίας»

Το πορτοκάλι, τα κόκκινα γκρέιπφρουτ και τα καλοκαιρινά ροδάκινα, είναι όλα όσα χρειάζεται ο οργανισμός σου, αυτό το πολυπόθητο καλοκαίρι. Οι φυτικές ίνες, τα θρεπτικά συστατικά και οι βιταμίνες, από τις οποίες αποτελείται το LIFE Smoothie Fiber & GO, θα βοηθήσουν την διατροφή σου να κάνει ένα level up εύκολα και γρήγορα. Δοκίμασέ το και θα μας θυμηθείς!

Εικόνα4

Αν είσαι, λοιπόν, από εκείνες που «τρέχουν και δεν φτάνουν» όλη την ημέρα, πηγαίνοντας από το σπίτι στο γραφείο, από το γραφείο στο γυμναστήριο και πάλι πίσω, τότε τα φρούτα και τα λαχανικά που ποτέ δεν πίστευες ότι θα μπορούσαν να σου χαρίσουν τόση απόλαυση, πέρα από υψηλή διατροφική αξία, είναι το απόλυτο στήριγμά σου για αυτό το καλοκαίρι. Ειδικά σε μια περίοδο που η θωράκιση του οργανισμού με πολύτιμες βιταμίνες είναι ακόμα πιο σημαντική, τα νέα Life Smoothies από τη ΔΕΛΤΑ, συμβάλλουν στη σωστή διατροφή με έναν μοναδικό και απίστευτα γευστικό τρόπο!