Καμία στέρηση! Όλα όσα τρώει καθημερινά η Adele για να διατηρεί τις αναλογίες της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Καμία στέρηση! Όλα όσα τρώει καθημερινά η Adele για να διατηρεί τις αναλογίες της

Η τραγουδίστρια έχει χάσει όλα τα περιττά κιλά και είναι η πιο υγιής και fit εκδοχή του εαυτού της.

Η Adele έχει κάνει θεαματική αλλαγή στην εμφάνισή της την τελευταία διετία, αφήνοντας πίσω της όλα τα περιττά κιλά που την ταλαιπωρούσαν.Η Βρετανίδα σταρ έχασε 45 ολόκληρα κιλά, ακολουθώντας τη δίαιτα Sirtfood σε συνδυασμό με εντατική γυμναστική.Η δίαιτα Sirtfood απαγορεύει τα επεξεργασμένα τρόφιμα, τη ζάχαρη, τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τα αμυλούχα τρόφιμα.

Τι είναι η δίαιτα Sirtfood την οποία ακολούθησε η Αdele

https://www.instagram.com/p/CRNEXZ3AokK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η δίαιτα Sirtfood αποτελεί ιδέα δύο Βρετανών διατροφολόγων, του Aidan Goggins και του Glen Matten. Παρουσιάζεται ως ένα επαναστατικό σχέδιο διατροφής, που ενεργοποιεί το «γονίδιο της λεπτής σιλουέτας » στο σώμα. Βασίζεται σε έρευνα για τις σιρτουίνες (SIRTs), μια ομάδα επτά πρωτεϊνών που βρίσκονται στο σώμα και έχει αποδειχθεί ότι ρυθμίζουν μια ποικιλία λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένων του μεταβολισμού και της μακροζωϊας.

Ορισμένες φυσικές φυτικές ενώσεις μπορούν να αυξήσουν το επίπεδο αυτών των πρωτεϊνών στο σώμα και έτσι τα τρόφιμα που τις περιέχουν ονομάστηκαν «sirtfoods».

Τα top 20 «sirtfoods» της δίαιτας είναι: το λάχανο, το κόκκινο κρασί, οι φράουλες, ο καφές, τα κρεμμύδια, η σόγια, ο μαϊντανό, το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, η μαύρη σοκολάτα, το πράσινο τσάι matcha, ο κουρκουμάς, τα καρύδια, η ρόκα, οι χουρμάδες, τα βατόμουρα, η κάπαρη, τα κόκκινα ραδίκια, το φαγόπυρο κ.ά

Η δίαιτα συνδυάζει τα «sirtfoods» με τον περιορισμό θερμίδων, γεγονός που προκαλεί στο σώμα την αυξημένη παραγωγή σιρτουινών.

https://www.instagram.com/p/CG16EhIDTiR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η πρώτη φάση της συγκεκριμένης διατροφής διαρκεί 7 ημέρες και περιλαμβάνει περιορισμό θερμίδων και άφθονο πράσινο χυμό. Κατά τις πρώτες 3 μέρες της πρώτης φάσης, η πρόσληψη θερμίδων περιορίζεται σε 1.000 θερμίδες. Πίνεις τρεις πράσινους χυμούς την ημέρα συν ένα γεύμα. Κάθε μέρα μπορείς να επιλέξεις από συνταγές που αναφέρονται στο ειδικό βιβλίο της δίαιτας, οι οποίες περιλαμβάνουν όλα τα sirtfoods ως κύριο μέρος του γεύματος.

Από την 4η έως την 7η μέρα της πρώτης φάσης, η πρόσληψη θερμίδων αυξάνεται στις 1.500. Περιλαμβάνει δύο πράσινους χυμούς την ημέρα και δύο ακόμη γεύματα πλούσια σε sirtfood. Η δεύτερη φάση διαρκεί 2 εβδομάδες. Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης «συντήρησης», θα πρέπει να συνεχίσεις να χάνεις σταθερά βάρος

To πρόγραμμα διατροφής της Adele

https://www.instagram.com/p/CYeskOkOAa0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πρωινό: Η Adele δήλωσε στη Vogue ότι δεν κάνει διαλειμματική νηστεία και επιλέγει καθημερινά ένα χορταστικό πρωινό. Η τραγουδίστρια ξεκινά τη μέρα της με ένα φλιτζάνι τσάι χωρίς ζάχαρη. Το πρωινό της αποτελείται συνήθως από γιαούρτι σόγιας με ανάμεικτα μούρα, ψιλοκομμένα καρύδια και μαύρη σοκολάτα. Εναλλακτικά μπορεί να επιλέξει έναν πράσινο χυμό Sirtfood με λάχανο, ρόκα, σέλινο, μήλο, λεμόνι και matcha.

Μεσημεριανό: Ένα τυπικό μεσημεριανό γεύμα της περιλαμβάνει μια σαλάτα kale με μαϊντανό, σέλινο, μήλα και καρύδια με ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού. Το φαγόπυρο είναι επίσης μια πολύ αγαπημένη διατροφική επιλογή. Η Adele εππιλέγει συχνά ταμπουλέ φαγόπυρου φράουλα με αβοκάντο, ντομάτα, χουρμάδες και μαϊντανό, με ελαιόλαδο και dressing λεμονιού.

Βραδινό: Η Adele αγαπά να τρώει στήθος κοτόπουλου στη σχάρα ή στο φούρνο με λάχανο και σαλάτα κρεμμυδιού με σάλτσα ντομάτας και τσίλι.

Πηγή κεντρικής: adele



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: