Υγιεινά & απολαυστικά! 5 ροφήματα για να χάσετε πόντους από την κοιλιά

Υγιεινά & απολαυστικά! 5 ροφήματα για να χάσετε πόντους από την κοιλιά

Και τα 5 είναι υπέροχα!

Δροσίσου με αυτά τα πέντε νόστιμα ροφήματα και παράλληλα βοήθησε το σώμα σου να απαλλαγεί από τα περιττά κιλά στην περιοχή της κοιλιάς.


Smoothie Καρπούζι
Όσο δεν προσθέτεις στα smoothies ζάχαρη τότε είναι μια ιδανική λύση για να μένει το σώμα σου ενυδατωμένο κατά τη διάρκεια ενός ισορροπημένου διατροφικού προγράμματος. Το καρπούζι δεν έχει πολλές θερμίδες και για αυτόν τον λόγο στο προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Όχι μόνο γιατί περιέχει και μεγάλη ποσότητα νερού αλλά γιατί είναι γεμάτο θρεπτικά συστατικά, αμινοξέα και λυκοπένιο.

Νερό με γεύση
Το να λαμβάνεις ικανοποιητικές ποσότητες νερού είναι σημαντικό όταν θες να χάσεις τα περιττά κιλά. Το νερό διατηρεί τη σωστή ισορροπία υγρών στο σώμα σου, εμποδίζοντας την κατακράτηση και επιπλέον μειώνει το αίσθημα της πείνας.

Κρύο τσάι με γεύση μέντα
Αυτό το ρόφημα είναι εξαιρετικά δροσιστικά αλλά και ιδανικό να καταναλώνετε στις δίαιτες με στόχο την απώλεια πόντων από την κοιλιά. Το τσάι αυτό βοηθάει το στομάχι σου να επεξεργάζεται το λίπος και να χωνεύει έυκολα και γρήγορα βαριά φαγητά όπως μπέργκερς και κρέατα.

Χυμός ανανά
Εκτός του ότι μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου και καρδιακών παθήσεων περιέχει αντιοξειδωτικά που οι μελέτες έδειξαν ότι βοηθούν στο κάψιμο του λίπους που συσσωρεύεται στην κοιλιά. Αν μάλιστα συνδυαστεί με πράσινο τσάι πριν από την επίσκεψή σου στο γυμναστήριο αυξάνει το κάψιμο λίπους κατά τη διάρκεια της αεροβικής άσκησης.

Shake μαύρης σοκολάτας
Θα αναρωτιέστε αν διαβάσατε καλά. Ναι, σοκολάτα γράφουμε αλλά με την εξαίρεση ότι αναφερόμαστε αποκλειστικά στη μαύρη. Η συγκεκριμένη σοκολάτα βοηθάει να χάσεις κιλά γιατί μειώνει την όρεξή σου για φαγητό. Προτιμήστε την στην shake εκδοχή της.

Διαβάστε ακομη:

Γυμναστική στο σπίτι: Μια μπαλαρίνα μας δείχνει τέλειες ασκήσεις για όλο το σώμα (video)