Μάθετε 4 έξυπνους τρόπους να τρέφεστε υγιεινά, χωρίς να ξοδεύεστε!

Ερμιόνη Σαρρή
Μάθετε 4 έξυπνους τρόπους να τρέφεστε υγιεινά, χωρίς να ξοδεύεστε!

Και πείτε αντίο στο άγχος!

Σας αρέσει η υγιεινή διατροφή αλλά όσες φορές και αν έχετε προσπαθήσει να την υιοθετήσετε, το πορτοφόλι σας σας... πρόδωσε; Έχουμε για εσάς μερικούς έξυπνους τρόπους που θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε το πορτοφόλι σας γεμάτο και την υγεία σας στα καλύτερά της επίπεδα.


-Χρησιμοποιήστε την κατάψυξη: Αγοράστε φρέσκα τα προϊόντα όταν είναι η εποχή τους και ύστερα βάλτε τα στην κατάψυξη ώστε να τα καταναλώσετε τους επόμενους μήνες. Αγοράστε παραδείγματος χάριν καλαμπόκι τους καλοκαιρινούς μήνες και εξοικονομήστε χρήματα για το φθινόπωρο.

-Δημιουργήστε στην κουζίνα : Ανοίξτε το ψυγείο σας και σκεφτείτε πιθανούς συνδυασμούς που μπορείτε να κάνετε με τα τρόφιμα που έχετε ήδη. Άλλωστε είναι κρίμα να τα αφήνετε να σαπίζουν στο ψυγείο ανεκμετάλλευτα. Πειραματιστείτε με φρούτα και λαχανικά και... καλή σας απόλαυση!


-Υπόθεση λαϊκή αγορά : Μπορεί το πρόγραμμά σας να μη σας βοηθάει να επισκεφτείτε τις τοπικές λαϊκές αγορές αλλά να είστε σίγουρες πως στο τέλος της ημέρας θα βρείτε φρεσκότατα φρούτα και λαχανικά στις καλύτερες τιμές. Μήπως να το σκεφτείτε καλύτερα και να αγγαρέψετε καμιά φίλη ή τη μαμά σας από την επόμενη εβδομάδα;


-Ενημερωθείτε για τις προσφορές : Ξέρετε τα γνωστά 1+1 ή στα δύο το ένα δώρο που πολλές φορές συναντάτε την ώρα των αγορών σας. Μπορεί στη προκειμένη στιγμή να μην είναι στη λίστα των αγορών σας αλλά αν πάλι σας είναι χρήσιμο (για παράδειγμα λάδι, ζάχαρη, όσπρια ή μακαρόνια), αγοράστε το χωρίς ενδοιασμούς. Προσοχή μην παρασυρθείτε και το παρακάνετε!

Διαβάστε ακόμα :

Σιχαίνεσαι τα φρούτα;Μάθε με ποιους άλλους τρόπους μπορείς να τα βάλεις στη διατροφή σου

Καθημερινά προβλήματα υγείας: 10 σπιτικοί τρόποι για να τα αντιμετωπίσεις