Τολμήστε το! Έξυπνα tips για να κάνετε αποτοξίνωση χωρίς να πεινάσετε

Ερμιόνη Σαρρή
Τολμήστε το! Έξυπνα tips για να κάνετε αποτοξίνωση χωρίς να πεινάσετε

Οι τοξίνες δεν έχουν θέση στη ζωή σας!

Οι περισσότερες όταν ακούτε αποτοξίνωση το μυαλό σας πάει αμέσως στη γρήγορη απώλεια κιλών. Το θέμα όμως δεν είναι μόνο το αδυνάτισμα, αλλά και η υγεία σας. Μία αποτοξίνωση 2-3 ημερών θα καθαρίσει το σώμα σας από τις τοξίνες και να ξέρετε πως θα αισθανθείτε πιο αναζωογονημένες από ποτέ.

Η καθημερινότητα σας κάνει να ανοίγετε το ψυγείο και να τα καταβροχθίζετε ό,τι βρεθεί στην πρώτη σειρά. Όσο για το τηλέφωνό σας, είναι μία ιστορία που πονάει, καθώς τα delivery της γειτονιάς, σας καταλαβαίνουν πριν καν... μιλήσετε. Δείτε, λοιπόν, μερικά tips αποτοξίνωσης που μπορείτε να ακολουθήσετε και καθαρίστε τον οργανισμό σας... άμεσα!

Καλημέρα με ... λεμόνι: Τη συγκεκριμένη συμβουλή την έχετε ακούσει πολλές φορές, αλλά όλο την ξεχνάτε. Το κόψιμο των λεμονιών το αναβάλλετε συνεχώς και πάντα καταλήγετε με ένα ποτήρι καφέ στο χέρι. Απομακρυνθείτε, λοιπόν, από την καφεΐνη για αυτές τις ημέρες και θα εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα.

Ρόφημα με... τζίντζερ: Γενικώς τα καυτερά είναι καλοδεχούμενα στην προσπάθειά σας αυτή. Αντί, λοιπόν, να πιείτε ένα χυμό, ρίξτε το στο... τζίντζερ. Και μερικές πιπεριές καγιέν όμως δε θα ήταν καθόλου κακή ιδέα για το μεσημεριανό σας.

Φρούτα στο χέρι: Πραγματικά πρέπει να είστε με ένα φρούτο στο χέρι. Το δεκατιανό και το απογευματινό σας πρέπει να είναι ένα μήλο, αχλάδι, πορτοκάλι, μανταρίνι και ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή σας. Ένα καρπούζι ολόκληρο μην είναι (το tip αυτό πάει για το καλοκαίρι) και είμαστε σύμφωνοι. Να θυμάστε, πως ο οργανισμός σας δεν ενυδατώνεται μόνο από πολλά ποτήρια νερού, αλλά και από διάφορες τροφές. Μην ξεχνάτε, λοιπόν, το ταπεράκι με τα φρούτα σας, πριν φύγετε για το γραφείο!

Βγάλτε το... χάρακα: Εντάξει, πλάκα σας κάνουμε. Απλώς θυμηθείτε, ότι τα γεύματά σας για τις συγκεκριμένες αυτές ημέρες πρέπει να είναι το 1/3 της ποσότητας που συνηθίζατε ως τώρα. Φυσικά και μην ξεχάσετε να τα συνοδεύσετε με μπόλικη σαλάτα και ξύδι ή λεμόνι. Βάλτε χρώμα στο πιάτο σας και γεμίστε... υγεία.

Πίνετε πολύ νερό: Αποτοξίνωση χωρίς νερό είναι σαν εκπτώσεις χωρίς εμπορεύματα. Έχετε συνεχώς στο πλάι σας ένα μπουκαλάκι με νερό και καθαρίστε τον οργανισμό σας από τις τοξίνες σε χρόνο... dt! Πίνοντας 8-12 ποτήρια καθημερινά και ο οργανισμός σας θα καθαρίσει και η επιδερμίδα σας θα λάμψει. Διπλό το καλό! Αν πάλι σας είναι εύκολο, γεμίστε μία κανάτα με δροσερό νερό και ρίξτε μέσα μερικές φέτες lime.

Ρίξτε το στο... τρέξιμο: Η έννοια της αποτοξίνωσης δε στοχεύει μόνο στις διατροφικές αλλαγές, αλλά και τις σωματικές. Αν μέχρι τώρα συνηθίζατε να τεμπελιάζετε στον καναπέ, τα αθλητικά παπούτσια στη ντουλάπα σας... φωνάζουν. Βρείτε την ώρα και το μέρος που σας βολεύει και εκτονωθείτε. Φυσικά συνεχίστε τη συνήθεια αυτή και μετά το τέλος της... αποτοξίνωσης. Ξεκινήσατε που ξεκινήσατε, μην τα παρατήσετε πάλι! Δίκιο δεν έχουμε;

Διαβάστε ακόμα:

Παγκόσμια Ημέρα Αποχής από το Κρέας:Γιατί πρέπει να το αποφεύγετε και πώς θα τo πετύχετε;

Θέλετε να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά; Με αυτό το πρόγραμμα διατροφής θα τα καταφέρετε!