Verve Juices: Είδαμε, δοκιμάσαμε, λατρέψαμε τους νέους-πιο φυσικούς δεν γίνεται- χυμούς!

Verve Juices:  Είδαμε, δοκιμάσαμε, λατρέψαμε τους νέους-πιο φυσικούς δεν γίνεται- χυμούς!

Η Μάρθα και η Κέλλυ Χατζηγιάννη μας υποδέχτηκαν στον χώρο Τέχνης -ισμός! 

Η φήμη των Verve Juices προηγήθηκε αρκετά από την επίσημη παρουσίασή τους- τόσο που δεν υπήρχε περίπτωση με τόσα θετικά σχόλια που ακούγαμε να μην τους δοκιμάσουμε, και φυσικά να μην μάθουμε τα πάντα για τα δύο κορίτσια που είχαν την ιδέα να παρασκευάζουν cold pressed χυμούς, μια διαδικασία που εξασφαλίζει όλα τα θρεπτικά συστατικά τους.

Λίγο αργότερα η Μάρθα και η Κέλλυ Χατζηγιάννη μας κάλεσαν στο party που ετοίμασαν για την επίσημη παρουσίαση των Verve Juices στον χώρο Τέχνης "–ισμός", όπου βρεθήκαμε από τη μια στιγμή στην άλλη μέσα σε μια μοναδική gallery, την Verve Juices Gallery!

Ο Nicky Economou έστησε τη δική του έκθεση φωτογραφίας αποτυπώνοντας με μοναδικό τρόπο σε 5 πίνακες/φωτογραφίες τους χυμούς Verve με τα συστατικά τους ενώ η Βελεντίνη Κρασσά, εμπνεόμενη από τους χυμούς και τα συστατικά που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή τους δημιούργησε 4 εντυπωσιακά και... φρέσκα installations!

Στο party είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τον τρόπο παραγωγής των χυμών, να κάνουμε tasting στο Verve Juices Bar αλλά και να δοκιμάσουμε τον νέο ανοιξιάτικο "κοκτέιλ", Strawberry Fest, με βάση την φράουλα!

verve2 5ea2f

Και ενώ η Μάρθα και η Κέλλυ παρουσίαζαντους χυμούς τους, το BOB Studio βραβευόταν με έπαινο για το branding των χυμών στην τελετή απονομής των Ελληνικών Βραβείων Γραφιστικής & Εικονογράφησης (Ε.Β.Γ.Ε.), τη μεγαλύτερη γιορτή του χώρου.

H απλή και σχεδόν πρωτόγονη τυπογραφία του λογοτύπου, εµπνευσµένη από τον τρόπο που κόβουµε τα φρούτα και τα λαχανικά και την αίσθηση της χαράς που έχει αυτή η διαδικασία, σε συνδυασµό µε τα έντονα χρώµατα των ίδιων των χυµών αναδεικνύουν την καθαρότητα και τη φρεσκάδα της µάρκας- κάθε μπουκαλάκι ετοιμάζεται με αγάπη και αυτό το διαπιστώνεις με όλες τις αισθήσεις σου!

Note: Από τις 2 Απριλίου μπορείτε να παραγγείλετε ηλεκτρονικά τους χυμούς ή το πρόγραμμα αποτοξίνωσης που θέλετε από το e-shop των Verve Juices, το www.vervejuices.gr

Πού αλλού θα βρείτε τους χυμούς Verve

• It Restaurant (Σκουφά 29 , Κολωνάκι)
• Nora's Deli (Αναγνωστοπούλου 11, Κολωνάκι)
• Public Store (Σύνταγμα)
• ATHLESIS (Τσακάλωφ 25, Κολωνάκι)
• Καταστήματα Θανόπουλος (Αίαντος & Χαρ.Τρικούπη 164 Νέα Ερυθραία - Ελαιών 38, Νέα Κηφισιά - Δραγούμη 6, Κηφισιά)
• Ηπειρώτισσα (Λεωφόρος Βάρης – Κορωπίου 32, Βούλα)‪
• Γυμναστήριο Holmes Place Glyfada (Γρηγορίου Λαμπράκη 83, Γλυφάδα)
• Στο τσουβάλι (Θράκης 2 & Kαποδιστρίου, Φιλοθέη)