Ζωή χωρίς ζάχαρη; Φέρε τα πάνω-κάτω!

Ζωή χωρίς ζάχαρη; Φέρε τα πάνω-κάτω!

Πώς θα σου φαινόταν να μπορούσες να κλείσεις το γευστικό, ισορροπημένο γεύμα σου με μια λαχταριστή Mousse σοκολάτας κι όμως, η ζυγαριά να εξακολουθεί να κατεβαίνει; Τι θα 'λεγες αν, την ώρα που «πεθαίνεις» για κάτι γλυκό, μπορούσες να φας 2-3 μικρά σοκολατάκια, χωρίς καθόλου ενοχές;

Και μη βιαστείς να πεις ότι αυτά δεν γίνονται όταν προσπαθείς να αποφύγεις τη ζάχαρη! Ήρθε η ΓΙΩΤΗΣ με τη σειρά Sweet & Balance να φέρει τα πάνω κάτω, αποδεικνύοντας ότι ζωή χωρίς ζάχαρη και γλυκιά απόλαυση μπορούν να πηγαίνουν μαζί!

Με μια σειρά από έξυπνα γλυκίσματα που αρέσουν σε μικρούς και μεγάλους, ετοιμάζονται γρήγορα & εύκολα και, το κυριότερο: δεν περιέχουν ζάχαρη, αλλά γλυκαντικό φυσικής προέλευσης από το φυτό stevia, έχουν χαμηλό Γλυκαιμικό Δείκτη και Γλυκαιμικό Φορτίο, περιέχουν περιορισμένες θερμίδες και λιπαρά ενώ είναι πλούσια σε πολύτιμες φυτικές ίνες.

milf bfadb

Η σειρά Sweet & Balance της ΓΙΩΤΗΣ περιλαμβάνει μια ακαταμάχητη ποικιλία, όπως


- Δροσιστικό Φρουί Ζελέ με γεύση κεράσι και φράουλα
- Πεντανόστιμα Μιλφέιγ ,Τζηζκέικ και Κρέμα Καραμελέ
- Καταπληκτικό Παγωτό με γεύση βανίλια ή σοκολάτα
- Τούρτα Cookies & Cream με κομμάτια από μπισκότο και λαχταριστή κρέμα
- Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση βανίλια για αυτοσχεδιασμούς
- Υπέροχη σοκολάτα bitter και γάλακτος
- Γλυκαντικό με εκχύλισμα του φυτού stevia για γλυκιά απόλαυση παντού

sokolateT1 7e9ae

Στα σούπερ μάρκετ σε περιμένουν και άλλα προϊόντα της σειράς ενώ στο www.sweetandbalance.gr θα βρεις απίθανες συνταγές για να τα αξιοποιήσεις και να φέρεις τα πάνω-κάτω στις αντιλήψεις σου για τη γλυκιά ζωή!