4 εναλλακτικά tips για να αδυνατίσεις στο «πι και φι»

4 εναλλακτικά tips για να αδυνατίσεις στο «πι και φι»

Ακολούθησέ τα και χάσε άμεσα τα περιττά κιλά

Βαρέθηκες να διαβάζεις διαρκώς τα ίδια διατροφικά tips; Οκ, έχεις πια συνειδητοποιήσει πως πρέπει να τρως πολλά λαχανικά, φρούτα, άπαχη πρωτεΐνη και ψάρια, να γυμνάζεσαι τακτικά και να καταναλώνεις άφθονη ποσότητα νερού. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις για να αδυνατίσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα;

Σαφώς και υπάρχει. Ακολούθησε τα παρακάτω εναλλακτικά tips και πολύ σύντομα θα ξαναφορέσεις το αγαπημένο σου στενό τζιν. Πάμε να τα δούμε ένα-ένα:

1. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις όταν ξυπνάς είναι να καταναλώνεις ένα ποτήρι χλιαρό νερό με λεμόνι. Βοηθά στην αποτοξίνωση και στην καλύτερη λειτουργία του μεταβολισμού σου.
2. Αν ψάχνεις το ιδανικό πρωινό γεύμα, τότε βάλε στο πρόγραμμά σου τη βρώμη. Είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνη και αποτελεί την απόλυτη τροφή για ένα καλό πρωινό ξεκίνημα. Σύμφωνα με μελέτες βοηθά στη μείωση της χοληστερόλης και βοηθά στη μείωση του λίπους (ειδικά από την περιοχή της κοιλιάς).

Funny Weight Loss GIFs d05ef


3. Πάμε τώρα στο μεσημεριανό και βραδινό σου γεύμα. Κι όμως, με μία απλή κίνηση μπορείς να βοηθήσεις τον οργανισμό σου να κάνει καλύτερες καύσεις. Ποια είναι αυτή η κίνηση; Μα φυσικά η προσθήκη μπαχαρικών στα φαγητά σου. Το καγιέν, το τζίντζερ, ο κουρκουμάς και η κανέλα αποτελούν ιδανικοί σύμμαχοί σου στη μάχη σου με τα περιττά κιλά. Μείωσε, λοιπόν, την ποσότητα αλατιού στα φαγητά σου και δώσε τους περισσότερη γεύση με τα προαναφερθέντα μπαχαρικά.
4. Τέλος, αντικατάστησε το μεσημεριανό ή βραδινό σου γεύμα με... σούπα. Μια σούπα λαχανικών για παράδειγμα θα σου χαρίσει πολύτιμες για τον οργανισμό σου βιταμίνες και δε θα σε φορτώσει με περιττές θερμίδες.

Διάβασε ακόμα

Η... περίεργη συνήθεια που σε παχαίνει (και ποτέ δεν της είχες δώσει σημασία)

Μάθε ποια ορμόνη δε σε αφήνει να αδυνατίσεις και λάβε τα μέτρα σου!