Θέλεις να χάσεις πιο γρήγορα βάρος; Τότε πρόσθεσε αυτές τις τροφές στη σαλάτα σου

Θέλεις να χάσεις πιο γρήγορα βάρος; Τότε πρόσθεσε αυτές τις τροφές στη σαλάτα σου

Υγιεινές επιλογές που θα σε χορτάσουν με... λίγες θερμίδες

Αν βρίσκεσαι σε φάση που προσπαθείς, έστω και στο παρά πέντε, να αδυνατίσεις τότε σίγουρα θα έχεις καταλάβει πως οι σαλάτες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι μιας σωστής διατροφής.


Μην ξεχνάς να συνοδεύεις τα δύο κυρίως γεύματά σου με μια μικρή σαλάτα με πράσινα φυλλώδη λαχανικά και θα δεις ότι θα χορταίνεις πολύ πιο γρήγορα και δε θα έχεις ανάγκη να καταναλώνεις μεγάλες ποσότητες φαγητού.

Salad Toppings Weight Loss d0cf1

Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα προσπάθησε να αντικαταστήσεις το βραδινό σου γεύμα με μία μεγάλη χορταστική σαλάτα! Τα υλικά που θα συμπεριλάβεις είναι πολύ βασικά για να καταφέρεις σε σύντομο χρονικό διάστημα να αδυνατίσεις. Πάμε να δούμε ποιες είναι οι ιδανικότερες τροφές που πρέπει να προσθέτεις:


- Aχλάδι: Μπορεί να σου ακούγεται περίεργο αλλά ναι, ήρθε η ώρα να προσθέσεις στη σαλάτα σου και φρούτα. Το αχλάδι είναι πλούσιο σε πηκτίνη, η οποία κοντρολάρει την όρεξη και ταυτόχρονα έχει διουρητική δράση.
- Κινόα: Πλούσια σε πρωτεΐνη και φυτικές ίνες, αποτελεί το απόλυτο superfood για γρήγορο αδυνάτισμα.

Quinoa 0ce71


- Μύρτιλα: Tα μπλε μύρτιλα αποτελούν καλή πηγή φυτικών ινών, βιταμίνης C, βιταμίνης Ε, βιταμίνης Κ και είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά. Επιπλέον, θα σε βοηθήσουν να νικήσεις το λίπος από την περιοχή της κοιλιάς.
- Αβοκάντο: Το νόστιμο αυτό φρούτο είναι πλούσιο σε βιταμίνες, φυτικές ίνες και ω3 λιπαρά οξέα. Τα οφέλη του είναι πολλαπλά. Κατανάλωνε καθημερινά μικρές ποσότητες.
- Αμύγδαλα: Είναι πλούσια σε πρωτεΐνη, βιταμίνη Ε, φυτικές ίνες, χαλκό, ασβέστιο, σίδηρο και ω3 λιπαρά οξέα. Μία χούφτα ανάλατα αμύγδαλα είναι απαραίτητα για καλή υγεία και όμορφο σώμα.
- Φασόλια: Πλούσια σε πρωτεΐνη, χαμηλά σε λιπαρά, τα φασόλια θα σε κρατήσουν πλήρη για αρκετές ώρες.

Beans 13bf0


- Σολομός: Aν ψάχνεις την απόλυτη τροφή για υγιές σώμα, δέρμα και μαλλιά μόλις την βρήκες. Ο σολομός είναι πλούσιος σε ω3 λιπαρά, σελήνιο, φώσφορο, βιταμίνες και πρωτεΐνη.
- Cottage cheese: Αν λατρεύεις το τυρί και δε θέλεις να το στερηθείς ούτε όταν κάνεις διατροφή, τότε επίλεξε να καταναλώσεις cottage cheese! Είναι φτωχό σε λιπαρά αλλά πλούσιο σε πρωτεΐνη.
- Σπόροι chia: Oι μαγικοί αυτοί σπόροι είναι πλούσιοι σε ω3 λιπαρά οξέα, πρωτεΐνη, α-λινολενικό οξύ, αμινοξέα, αντιοξειδωτικά, μαγνήσιο και φυτικές ίνες. Βοηθούν στο αδυνάτισμα και συμβάλλουν στην ισορροπία των επιπέδων σακχάρου στο αίμα.

Διάβασε ακόμα

20 τροφές για γρήγορο αδυνάτισμα