Do it like a pro: Ακολούθησε αυτά τα 6 tips της Emily Ratajkowski για να παραμείνεις σε φόρμα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Do it like a pro: Ακολούθησε αυτά τα 6 tips της Emily Ratajkowski για να παραμείνεις σε φόρμα

Γιατί η Emily ξέρει...

Η Emily Ratajkowski έχει ένα από τα πιο επιθυμητά κορμιά στο χώρο της showbiz και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητήσει και να διαψεύσει κανένας. Μπορεί το 25χρονο μοντέλο να έχει παραδεχθεί πως είναι πολύ τυχερή με τον μεταβολισμό της (καθώς μεταβολίζει ό,τι τρώει πολύ εύκολα), ωστόσο εξακολουθεί να γυμνάζεται πολύ σκληρά για να διατηρήσει αυτούς τους άψογους κοιλιακούς.

Ποιο είναι όμως το μυστικό της για να διατηρεί αυτό το εκπληκτικό, αγαλματένιο κορμί ακόμα και τις ημέρες που δουλεύει πολύ; Δώσε βάση λοιπόν γιατί το 25χρονο μοντέλο μόλις μας εκμυστηρέυτηκε το πρόγραμμα που ακολουθεί βήμα βήμα.

Αρχικά όσο περίεργο και αν σου φαίνεται για πρωινό τρώει πάντα ένα γλυκό. «Κάθε μέρα όταν παίρνω τον καφέ μου απέξω (πίνω μόνο μαύρο καφέ) παίρνω και ένα γλυκό που ονομάζεται kouign-amann (είναι μια στρογγυλή σφολιάτα με στρώσεις από βούτυρο και ζάχαρη από πάνω).

Επιτρέπει στον ευατό της να κάνει παρασπονδίες μία φορά στο τόσο. «Δεν θα έλεγα ό,τι είμαι ο τύπος του κοριτσιού που λατρεύει τα πατατάκια και τα σνακ, αλλά μερικές φορές έχω απίστευη όρεξη για ένα νόστιμο cupcake ή ένα κρουασάν το πρωί».

16585055 1353391471380559 2607539082795941888 n

Λατρεύει πολύ και το κρέας. «Όπως ξέρεις ήδη μου αρέσει το κρέας και πραγματικά το λατρεύω όταν υπάρχει στο μενού. Έχω πρόβλημα άλλωστε με τον σίδηρο μου, οπότε ποτέ δεν θα με δεις να τρώω σκέτη σαλάτα. Μου αρέσει να τα έχω όλα ισορροπημένα τόσο για να δίνω ενέργεια στο σώμα μου, όσο και για να είμαι υγιής», αναφέρει η Emily στο Harper’s Bazaar.

Προσπαθεί να γυμνάζεται κάθε μέρα. Όπως όλες μας, έτσι και η Emily σπάνια βρίσκει χρόνο για να χωρέσει τη γυμναστική της στο ημερήσιο πρόγραμμα της, γι’ αυτό και όταν έχει λίγο χρόνο πάντα τον αξιοποιεί. «Στα ρεπό μου πάντα υπάρχουν ώρες που θα γυμναστώ. Άλλες φορές πηγαίνω για πεζοπορία, άλλες πάλι, κάνω γιόγκα».

Τρώει πολύ συχνά έξω. «Σχεδόν ποτέ δεν τρώω σπίτι μου. Το δείπνο είναι η μόνη ώρα της ημέρας που μπορώ να διευρύνω τον κύκλο μου και να γνωρίσω νέους ανθρώπους. Λατρεύω ένα ιταλικό εστιατόριο και πηγαίνω σχεδόν κάθε μέρα. Έχει απίστευτα νόστιμο φαγητό, υπέροχα κοκτέιλς και πολύ καλό κρασί».

Το νερό και ο καλός ύπνος είναι το κλειδί της καθημερινότητας της. Πριν ξαπλώσω και κοιμηθώ πάντα πίνω ένα ποτήρι νερό και κάνω ντεμακιγιάζ. Κάνω τον καλύτερο ύπνο όταν κοιμάμαι στο δικό μου κρεβάτι, κάτι τι οποίο δεν είναι καλό όμως, γιατί δεν κοιμάμαι αρκετά συχνά στο σπίτι μου».

Όπως μπορείς να διακρίνεις η Emily κάνει ακριβώς ότι μία φυσιολογική κοπέλα, χωρίς καμία υπερβολή. Αν θες και εσύ να διατηρήσεις άψογη τη φόρμα σου ακόλουθησε τα tips της από αύριο κιόλας.