Το απολαυστικό αφέψημα που θα σε βοηθήσει να αποτοξινωθείς!

Το απολαυστικό αφέψημα που θα σε βοηθήσει να αποτοξινωθείς!

Δοκίμασε το Lipton Do The Detox από τη νέα σειρά της Lipton

Μήπως δεν προσέχεις αρκετά τον εαυτό σου; Τον Χειμώνα, όλες τείνουμε να παραμελούμε το σώμα μας… Μην αφήνεσαι και δοκίμασε να αποτοξινωθείς, έστω για μερικές ημέρες. Υιοθέτησε μία πιο υγιεινή διατροφή, βρες το είδος γυμναστικής που σου ταιριάζει και σε ευχαριστεί και προσπάθησε να αποβάλεις το στρες. Κάνε μερικά μικρά βήματα που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να αισθανθείς αναζωογονημένη.

Ξεκίνα από τη διατροφή σου. Δεν χρειάζεται να ακολουθήσεις ένα εξαντλητικό πρόγραμμα, αρκεί να κάνεις τις σωστές επιλογές. Ο βασικός κανόνας είναι απλός και τον έχουμε επαναλάβει αρκετές φορές: Κατανάλωσε φρούτα και λαχανικά και πες «όχι» στα επεξεργασμένα τρόφιμα, τη ζάχαρη και το αλάτι. Το μυστικό για να τα καταφέρεις είναι να μην νιώθεις ότι περιορίζεσαι. Τι μπορείς να δοκιμάσεις εναλλακτικά;

Το «μυστικό» για αποτοξίνωση και ευεξία

Οι επιλογές που έχεις στη διάθεσή σου, είναι περισσότερες από όσες φαντάζεσαι! Πέρα από το αγαπημένο σου τσάι, μπορείς να δοκιμάσεις αφεψήματα. Εμείς ανακαλύψαμε τη νέα σειρά αφεψημάτων της Lipton που μας ενέπνευσε να δοκιμάσουμε να αποτοξινωθούμε και να νιώσουμε γεμάτες ενέργεια και ευεξία. Διότι ποιος είπε ότι το υγιεινό δεν μπορεί να είναι και απολαυστικό;

ice tea

Τα αφεψήματα είναι ιδανική επιλογή για να μη βαρεθείς ποτέ! Πρόκειται για ροφήματα που περιέχουν φυσικά συστατικά και βότανα, μπορούν να καταναλωθούν κάθε στιγμή της μέρας ή… της νύχτας, καθώς δεν περιέχουν καφεΐνη και έχουν εξαιρετικές ιδιότητες που ωφελούν τη διάθεση, το σώμα και τον οργανισμό!

Βρες λίγο χρόνο για να απολαύσεις το αφέψημά σου, παρέα με το αγαπημένο σου βιβλίο ή παρακολουθώντας τη σειρά που σε κάνει να γελάς. Χαλάρωσε και ζέστανε το σώμα σου και την ψυχή σου με μία κούπα που αναδύει αρώματα που σε ηρεμούν και σε αποφορτίζουν, μετά από μία δύσκολη μέρα.

Η ξεχωριστή επιλογή βοτάνων που θα συμβάλλει στην αποτοξίνωσή σου

Εμείς ξεχωρίσαμε το Lipton Do The Detox που περιέχει σπειραία, μέντα και δενδρολίβανο. Ποιες είναι οι ευεργετικές τους ιδιότητες στο σώμα μας; Η σπειραία και το δενδρολίβανο φημίζονται για την ιδιότητά τους να βοηθούν στην αποβολή υγρών από τον οργανισμό. Η μέντα είναι πραγματικά θαυματουργή και θα σε γεμίσει ζωντάνια και ευεξία. Πρόκειται για ένα αρωματικό και φαρμακευτικό φυτό με καταγωγή από την Ασία και την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου. Έχει ξεχωριστή γεύση, όμως ξεχωρίζει περισσότερο για τα οφέλη της, καθώς περιέχει βιταμίνη A, C και B12, ενώ επίσης είναι πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία.

do the detox

Το Lipton Do The Detox, με όλα τα παραπάνω συστατικά είναι ιδανική επιλογή, καθώς θα σε βοηθήσει να αποβάλλεις τις τοξίνες και να αισθανθείς πιο ανάλαφρη!

lipton friejge

Πέρα από το Lipton Do The Detox, στη σειρά των νέων αφεψημάτων της Lipton θα βρεις πολλές ακόμη γευστικές επιλογές που θα σε ταξιδέψουν με τα αρώματά τους. Τα Body Balance, Sweet Nights, After Dinner, Warming Linden & Ginger, Calming Melissa & Lavender, Refreshing Mint & Eucalyptus, Relaxing Chamomile & Lemon Grass περιέχουν βότανα που έχουν ευεργετικές ιδιότητες και εξαιρετική γεύση. Δοκίμασέ τα και ανακάλυψε αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο!

Μπορείς να βρεις το Lipton Do The Detox (καθώς και τα Body Balance, After Dinner, Sweet Nights) αποκλειστικά στην αλυσίδα καταστημάτων της εταιρείας ΑΒ Βασιλόπουλος.