5 λόγοι για να πιεις vegan καφέ καρύδας, σόγιας ή αμυγδάλου

5 λόγοι για να πιεις vegan καφέ καρύδας, σόγιας ή αμυγδάλου

Δοκιμάσαμε vegan καφέ καρύδας, σόγιας και αμυγδάλου και μας έφτιαξαν τη μέρα! 

Δεν θα αλλάζαμε με τίποτα την αγαπημένη μας συνήθεια. Ο καφές είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσουμε την ημέρα μας, να κάνουμε ένα ευχάριστο διάλειμμα στο γραφείο ή να χαλαρώσουμε στον καναπέ μας τα κρύα απογεύματα του χειμώνα. Και φυσικά είναι η μικρή καθημερινή μας απόλαυση που κάνει την ημέρα μας λίγο πιο όμορφη και γίνεται αφορμή για να συναντηθούμε με τους αγαπημένους μας. Υπάρχει τρόπος να τον απολαύσουμε ακόμη περισσότερο;

Δοκιμάσαμε vegan καφέ καρύδας, σόγιας και αμυγδάλου και μας έφτιαξαν τη μέρα! Οι νέες εναλλακτικές προτάσεις μας κέρδισαν, για αυτό σου προτείνουμε να διαλέξεις τη δικιά σου αγαπημένη. Γιατί αξίζει να τις δοκιμάσεις;

Γιατί προσέχεις τη διατροφή σου

Αν θέλεις να παραμένεις σε φόρμα και αναζητάς θρεπτικές αλλά και ταυτόχρονα γευστικές επιλογές, τα ροφήματα καρύδας, αμυγδάλου και σόγιας είναι ιδανικές επιλογές για εσένα.

Αν λοιπόν μετράς θερμίδες, οι αριθμοί θα σε πείσουν. Κάθε φορά που παίρνεις τον cappuccino σου σκέτο με ρόφημα αμυγδάλου, έχει 35% λιγότερες θερμίδες απ’ ότι αν έβαζες κανονικό γάλα, αυτό σημαίνει ότι μπορείς να απολαμβάνεις τον καφέ σου χωρίς τύψεις.

grigoris2

Γιατί θέλεις «περισσότερη» γεύση

Espresso ή cappuccino; Δεν έχει σημασία ποιος είναι ο αγαπημένος σου καφές! Τώρα μπορείς να τον απογειώσεις. Απλώς πήγαινε σε ένα κατάστημα Γρηγόρης και αντί για γάλα, πρόσθεσε στον καφέ σου ρόφημα αμυγδάλου, σόγιας ή καρύδας. Έτσι, θα δώσεις extra γεύση στον freddo cappuccino ή τον freddo espresso, στο γαλλικό, τον latte, τον cold brew, τον flat white ή οποιονδήποτε άλλο καφέ προτιμάς.

grigoris 2

Γιατί θέλεις ένα πιο θρεπτικό ρόφημα

Όπως κάθε σύγχρονη γυναίκα, έτσι και εσύ τρέχεις από το πρωί μέχρι το βράδυ… Οι υποχρεώσεις δεν τελειώνουν ποτέ και προκειμένου να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις της καθημερινότητάς σου χρειάζεσαι ενέργεια. Για αυτό είναι σημαντικό, να κάνεις ισορροπημένες διατροφικές επιλογές που θα σου χαρίσουν τα θρεπτικά συστατικά που έχεις ανάγκη. Ξεκίνα από το πρωί, επιλέγοντας τον σωστό καφέ!

Απλώς σκέψου «έξυπνα» και αντί για γάλα πρόσθεσε στον καφέ σου ρόφημα σόγιας! Περιέχει βιταμίνες D, B12 και B2 που συμβάλλουν στη φυσιολογική απορρόφηση του ασβεστίου, τη μείωση της κούρασης και της κόπωσης καθώς και τη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας, αντίστοιχα. Εναλλακτικά, επέλεξε γάλα καρύδας ή αμυγδάλου. Το τελευταίο, μάλιστα, έχει τις λιγότερες θερμίδες -σε σχέση με τα άλλα ροφήματα- και την ίδια ώρα, περιέχει την πολύτιμη βιταμίνη Ε που συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.

grigoris 3

Γιατί είσαι vegan!

Οι vegan αισθάνονται τις περισσότερες φορές ότι έχουν πολύ περιορισμένες επιλογές. Τα νέα λοιπόν είναι καλά, καθώς τώρα μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου όπως ακριβώς σου αρέσει! Αρκεί να επισκεφτείς το πιο κοντινό σου κατάστημα Γρηγόρης, που σου δίνει πλέον τη δυνατότητα να παραγγείλεις ένα vegan καφέ αμυγδάλου, σόγιας ή καρύδας. Συγκεκριμένα, επιλέγεις ένα από τα ροφήματα που είναι 100% φυτικά και απολαμβάνεις τον καφέ όπως τον θέλεις, χωρίς να περιορίζεσαι!

Ακόμα και αν προτιμάς γάλα στον καφέ σου, αλλά δεν θέλεις λακτόζη, στον Γρηγόρη μπορείς να δοκιμάσεις Lacto Free καφέ! Είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσένα διότι δεν υστερεί σε τίποτα από κάθε άλλον καφέ από το αγαπημένο σου κατάστημα -αφού έχει την ίδια γεύση και το ίδιο πλούσιο αφρόγαλα.

Ανακάλυψε και εσύ τις νέες επιλογές εδώ!

grigoris 4