Να τι συνέβη όταν γίναμε χίπστερς για μία εβδομάδα!

Να τι συνέβη όταν γίναμε χίπστερς για μία εβδομάδα!

Xίπστερς. Είτε τους αγαπάς, είτε όχι το ζήτημα είναι πως εν έτει 2019, βρίσκονται παντού γύρω σου. Και μπορεί να μην σου αρέσει το στυλ τους, ωστόσο, οφείλεις να παραδεχθείς πως η σύγχρονη χιπστερική κουλτούρα έχει ορισμένα θετικά σημεία τα οποία αξίζει να προσέξεις. Γιατί; Διότι αφορούν στο wellbeing σου και θα σε βοηθήσουν να γίνεις φέτος η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Τα βλέπαμε κάθε μέρα όταν «σκρολάραμε» στο Instagram και τα ακούγαμε σε εβδομαδιαίο επίπεδο από τους χίπστερς φίλους μας. Αποφασίσαμε, λοιπόν, να δοκιμάσουμε τα κορυφαία χιπστερικά wellness trends και δεν απογοητευτήκαμε.

Ήπιαμε plant-based σπιτικά smoothies, κάναμε γιόγκα στο μπαλκόνι, φροντίσαμε το κορμί μας, αρχίσαμε μαθήματα φωτογραφίας και περιορίσαμε το πλαστικό στη ζωή μας. Και πίστεψέ μας, τίποτε δεν μας δυσκόλεψε.

Το συμπέρασμα στο οποίο καταλήξαμε, λοιπόν, είναι πως δεν χρειάζεται να φορέσεις εκείνο το φαρδύ καρό πουκάμισο, το vintage boyfriend jean και το παλιό σου crop top για να νιώθεις χίπστερ. Ούτε να τρως κάθε μέρα αβοκάντο και κέιλ! Αρκεί να ακολουθήσεις τα κατάλληλα wellbeing trends! Άρχισε, λοιπόν, να γεμίζεις κάθε μέρα το θερμός σου με νερό και φρόντισε για την ενυδάτωσή σου -ξέρεις, άλλωστε, πως η ΕΥΔΑΠ σου φέρνει ένα από τα καλύτερα νερά της Ευρώπης. Βάλε, επίσης, περισσότερα φρούτα στη διατροφή σου, κάνε γιόγκα για να γυμνάζεσαι και να χαλαρώνεις και πιάσε την κάμερα και το οικολογικό σου ποτήρι και… πάρε τους δρόμους!

Παρακολούθησε το παρακάτω βίντεο και θα μάθεις τι ακριβώς συνέβη, όταν γίναμε χίπστερς για μία εβδομάδα!