Είσαι εθισμένη στο avocado; 5 λόγοι που αυτό το φρούτο σου κάνει καλό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είσαι εθισμένη στο avocado; 5 λόγοι που αυτό το φρούτο σου κάνει καλό

Τι εννοείς δεν ήξερες πως είναι φρούτο;

Όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται ή όσο και αν δεν μας πιστεύεις, το αβοκάντο ανήκει στην κατηγορία των φρούτων. Ναι φαίνεται περίεργο, κι εμείς επίσης πιστεύαμε πως ανήκει στα λαχανικά, όμως έκπληξη! Τα αβοκάντο είναι φρούτα, και αν είσαι εθισμένη σε αυτά είναι πολύ καλό, και υπάρχουν 5 λόγοι που το αποδεικνύουν.

Το χρησιμοποιείς σε σαλάτες, το χρησιμοποιείς σε σάντουιτς, σε smoothies παντού. Τώρα ήρθε η ώρα να δεις πέντε λόγους για τους οποίους αν τρως ήδη αβοκάντο πρέπει να συνεχίσεις. Εάν δεν τρως, μάλλον ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις.

Δεν θα σε κουράσουμε, κάνε swipe στη gallery που ακολουθεί, και διάβασε τους πέντε λόγους που κάνεις καλό στον εαυτό σου που τρως αβοκάντο.

#1. Βελτιώνει την υγεία της καρδιάς

«Ένα μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα», λέει το γνωμικό, αλλά ένα αβοκάντο την ημέρα, κρατάει τον καρδιολόγο μακριά. Τα υγιή λίπη συμβάλλουν στη διατήρηση ενός υγιούς καρδιαγγειακού συστήματος και στη μείωση του κινδύνου εγκεφαλικού επεισοδίου, καρδιακών προσβολών και άλλων καρδιαγγειακών παθήσεων, σύμφωνα με τους ειδικούς.

Δες παρακάτω τη συνέχεια.