Το πρωινό της Νικολέττας Ράλλη είναι αυτό που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις τη μέρα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το πρωινό της Νικολέττας Ράλλη είναι αυτό που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις τη μέρα

Δεν ξέρεις τι να φας για πρωινό; Ιδού η λύση

Το πρωινό είναι το πρώτο γεύμα της ημέρας. Στα περισσότερα μέρη του κόσμου, υπάρχει μια ισχυρή πιθανότητα να υπάρχουν ένα ή περισσότερα «τυπικά» ή «παραδοσιακά» πρωινά μενού, αλλά η σύνθεσή τους διαφέρει σημαντικά από τόπο σε τόπο. Επίσης η σύνθεση τους έχει μεταβληθεί με την πάροδο του χρόνου. Σε παγκόσμιο επίπεδο ένα πολύ ευρύ φάσμα παρασκευασμάτων και συστατικών συνδέονται με το πρωινό γεύμα της ημέρας. Δεν έχεις ακούσει άλλωστε που λένε πως το πρωί πρέπει να τρως σαν βασιλιάς; Δεν σε υποχρεώνει κανείς βέβαια να φας μεγάλες ποσότητες, αλλά ούτε και να μην φας καθόλου είναι σωστό.

Οι επιλογές σου είναι πολλές μιας κι έχεις να επιλέξεις από scrambled eggs, μέχρι ένα απλό μπολ με γάλα και δημητριακά ή δύο φρυγανιές με μέλι ή ταχίνι. Αν έχεις εξαντλήσει όλες τις επιλογές σου κι έχεις βαρεθεί να τρως συνεχώς τα ίδια και τα ίδια, η Νικολέττα Ράλλη είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι. Η παρουσιάστρια που διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της περιμένοντας το πρώτο της παιδάκι με τον αγαπημένο της. Σε λίγες εβδομάδες θα κρατά αγκαλιά την κορούλα της και όπως βλέπουμε μέσα από το account της το ζει όσο περισσότερο μπορεί.

Κι επειδή οι εγκυούλες πάντα τρώνε υγιεινά για το μωράκι τους, ουκ ολίγες φορές η Νικολέττα μας έχει δείξει τα γεύματά της και τι τρώει γενικά αυτούς τους 9 μήνες. Τι μπορείς να φας λοιπόν για πρωινό αν έχεις εξαντλήσει κάθε πιθανή επιλογή σου ή απλά βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια; Η Νικολέττα σου έχει τη λύση και στην gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις ακριβώς τι θα μπορούσες να φας αύριο το πρωί ας πούμε.