Η Gwyneth Paltrow κάνει την δίαιτα που έκανε όταν ήταν 25 ετών!

Πατούλια Κατερίνα
Η Gwyneth Paltrow κάνει την δίαιτα που έκανε όταν ήταν 25 ετών!

Τον χρόνο πίσω γύρισε η Paltrow

Αν αναρωτιέσαι τι ακριβώς κάνει η 47χρονη Gwyneth Paltrow στην καραντίνα των ΗΠΑ να σου πούμε πως μας ξεφούρνισε όλα τα μυστικά της. Όχι ακριβώς σε μας αλλά στο Goop και αχρείαστα να είναι τα μυστικά για ενδεχόμενο Lock down ας δούμε ποια διατροφή μπορούμε να κάνουμε για να μην πάρουμε κιλά όπως το πάθαμε την άνοιξη.

Η Paltrow λοιπόν αποκάλυψε πως επέστρεψε στην διατροφή που έκανε όταν ήταν μόλις 25 ετών και στην αγιουβέρδα, την επιστήμη της μακροζωίας.
«Επειδή δεν ταξιδεύω έχω επιστρέψει στα βασικά εργαλεία που κάνουν να νιώθω καλά, αγιουβέρδα, διαλειμματική διατροφή και φρέσκα καθαρά τρόφιμα φυτικής προέλευσης με πολλά θρεπτικά συστατικά. »

Η Paltrow δεν έκρυψε πως έκανε και μια detox διατροφή επτά ημερών. Όσον αφορά την γυμναστική, η ηθοποιός εννοείται πως κάνει yoga, κι όταν λέμε yoga, άνοιξε λεξικό και βρες: Bulldog Yoga, CorePower Yoga, The Class by Taryn Toomey, Tracy Anderson!



Επιπρόσθετα η Gwyneth μας προτείνει να πηγαίνουμε περιπάτους για να παίρνουμε αέρα και ήλιο ενώ για την ψυχική μας υγεία, η Paltrow έχει να μας προτείνει ωραία apps για βελτίωση της αναπνοής μας:

«Με βοηθούν εφαρμογές όπως το Headspace και The Breathing App, τα οποία κάνω για τρία λεπτά και με βοηθούν πάρα πολύ. Αποφάσισα πως θέλω να είμαι πιο συνεπής στις πρακτικές καλοζωίας που εξασκώ», τονίζει η 47χρονη που μας προτείνει ένα ακόμα μυστικό, το οποίο μπορεί να βοηθήσει και την ευεξία και την διατροφή μας.

Η Paltrow έχει αποφασίσει να καταγράφει τα γεγονότα της μέρας της σε πέντε λεπτά, το ίδιο κάνει και με το ημερολόγιο διατροφής της.