Τι να βάλεις πάνω στο ψωμί του τοστ εκτός από αβοκάντο

Πατούλια Κατερίνα
Τι να βάλεις πάνω στο ψωμί του τοστ εκτός από αβοκάντο

Όλα τα υγιεινά toppings για τοστ

Τώρα που έμαθες το πρωινό και το brunch, το αγάπησες αλλά θέλεις και να το φτιάχνεις και στο σπίτι, ψάχνεις να βρεις εναλλακτικές για το παραδοσιακό πια αβοκάντο τοστ.

Η επιλογή του αβοκάντο είναι σίγουρα ιδανική, συνδυασμένο με ψωμί ολικής άλεσης μιας και θα πάρεις το κάλιο που θα λάμβανες από δύο μπανάνες, βιταμίνες C,K,E και B ενώ αν θες να κάνεις extra διατροφικό boost, κόψε κόλιανδρο και τοποθέτησέ τον πάνω στις φέτες αβοκάντο για να έχει το τοστ και αποτοξινωτικό αποτέλεσμα.

Αν θες topping με έξτρα πρωτεΐνη, δοκίμασε κομμένο βραστό αβγό για έξτρα ενέργεια.

Αν πάλι θέλεις υποστήριξη της εγκεφαλικής λειτουργίας, καλυτέρευση του ανοσοποιητικού και διευκόλυνση της λειτουργίας του εντέρου, κόψε φέτες γλυκοπατάτας, ψήσε τις για 20 λεπτά και τοποθέτησέ τις πάνω στο ψωμί του τοστ.

Μια ακόμα υγιεινή επιλογή είναι το ψωμί καλυμμένο με το αγαπημένο σου βούτυρο ξηρών καρπών, είτε φουντουκιού, είτε αμυγδάλου με μούρα από πάνω για φυτικές ίνες, βιταμίνη C και αντιοξειδωτικά.

Αν θες να κάνεις πιο αλμυρό το τοστ, βάλε μια στρώση κατσικίσιο τυρί σε κρέμα με φέτες μήλου από πάνω. Ο συνδυασμός γεύσης θα σε εντυπωσιάσει ενώ θα πάρεις θρεπτικά στοιχεία όπως το ασβέστιο, ο σίδηρος και το μαγνήσιο.

Παρακάτω σου έχουμε μερικές ακόμα εύκολες επιλογές αλλά και υγιεινές για το πιο νόστιμο τοστ