5 πρωινά γεύματα πλούσια σε πρωτεΐνη για να μην τρως κάθε μέρα αυγά

5 πρωινά γεύματα πλούσια σε πρωτεΐνη για να μην τρως κάθε μέρα αυγά

Οι πιο νόστιμες και υγιεινές επιλογές που πρέπει να δοκιμάσεις.

Η καραντίνα και η καθιστική ζωή (τηλεργασία και κατ' οίκον παραμονή) δεν βοηθούν ιδιαίτερα στην απώλεια κιλών ούτε στη συντήρηση του βάρους μας. Είναι πολύ σημαντικό να αποφεύγουμε όσο γίνεται τις μεγάλες ποσότητες υδατανθράκων και να επιλέγουμε γεύματα χαμηλών λιπαρών αλλά πλούσια σε πρωτεΐνη.

Εδώ και πολλά χρόνια ακούμε πως το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Ένα πρωινό με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες είναι πάντα ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσεις την ημέρα σου με ενέργεια. Μην ξεχνάς πως ένα ισορροπημένο γεύμα πλούσιο σε πρωτεΐνες μπορεί να σε κρατήσει χορτάτη ακόμη ολόκληρη την ημέρα.

Η αλήθεια είναι πως οι εργαζόμενες γυναίκες είναι ιδιαίτερα βιαστικές το πρωί οπότε τα βραστά αυγά και η ομελέτα αποτελούν την πιο εύκολη και αγαπημένη λύση. Ωστόσο σήμερα αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σου 5 ακόμη εναλλακτικά γεύματα, τα οποίες δεν θα χορταίνεις να τρως. Τα καλά νέα είναι πως οι συνταγές που σου προτείνουμε είναι πλούσιες σε πρωτεΐνη, υγιεινές και με υπέροχη γεύση. Δοκίμασέ τες και θα μας θυμηθείς.

Δες επίσης: Κόκκινο κρέας: Τα οφέλη και οι κίνδυνοι από την κατανάλωσή του (εικόνες)

Στα video που ακολουθούν θα δεις πώς θα φτιάξεις τα πιο νόστιμα και πρωτεΐνούχα πρωινά γεύματα.

1) Protein smoothie bowl



2) Pancakes με βρώμη



3) Λουκάνικα vegan



4) Avocado toast



5) Smoothie με σπανάκι