Laura Narjes: Αποκάλυψε ότι έχασε 13 κιλά

Laura Narjes: Αποκάλυψε ότι έχασε 13 κιλά

Η παρουσιάστρια έχασε βάρος και μοιράστηκε τα μυστικά της διατροφής της.

Η Laura Narjes είναι ένα πολύ αγαπητό κορίτσι της εγχώριας showbiz. Η 30χρονη παρουσιάστρια-ραδιοφωνική παραγωγός είναι όπως φαίνεται στα καλύτερά της και πιο ανανεωμένη από ποτέ. Ο λόγος; Όπως αποκάλυψε η ίδια έχασε μερικά κιλά που την ταλαιπωρούσαν εδώ και καιρό με αποτέλεσμα να δείχνει πιο fit από ποτέ.

Πώς αποφάσισε να κάνει τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

«Πολλά τα γλυκά μηνύματα σας και σας ευχαριστώ. Ξεκαθαρίζω πως η αρχική απώλεια κιλών προήλθε από μία θεραπεία αποτοξίνωσης που κάνω, η οποία απλά στάθηκε ως αφορμή να υιοθετήσω ένα πιο healthy state of mind. Ήθελα απλώς με αυτόν τον τρόπο να με φροντίσω και να με προσέξω παραπάνω, και όχι για να κάνω την χάρη σε κανένα δυστυχώς αρνητικό πλάσμα εκεί έξω», έγραψε η Laura στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.



https://www.instagram.com/p/CONzvowDn4Y

«Προτεραιότητα έχει ο εαυτός μας. Πιστέψτε με, με το που τον αγκαλιάσετε και τον αγαπήσετε, όλα μα όλα στη ζωή θα είναι πολύ πιο εύκολα πια... Σας αγαπώ πολύ», συμπλήρωσε.

Η Laura έχει αναφερθεί ξανά στο παρελθόν σε ζητήματα body positivity και έχει μοιραστεί με το κοινό δυσκολίες που αντιμετώπισε με το φαγητό. Εμείς ομολογούμε ότι πάντα μας άρεσε η Laura και οι καμπύλες της ωστόσο αν εκείνη νιώθει καλύτερα και πιο υγιής μετά το detox, δεν έχουμε παρά να την συγχαρούμε για την προσπάθειά της.

Πώς έχασε 13 ολόκληρα κιλά

H Laura συμβουλεύτηκε ειδικό σε θέματα διατροφής ο οποίος της πρότεινε να ακολουθήσει ένα mini detox. Η παρουσιάστρια απέκλεισε συγκεκριμένες τροφές από το διατροφολόγιό της όπως καφές, τσάι, εσπεριδοειδή, φράουλες, ξηρούς καρπούς και γαλακτοκομικά.

https://www.instagram.com/p/CPf7-OODVV_

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις αναλυτικά τις αποκαλύψεις της Laura για την απώλεια βάρους της.

Πηγή φωτογραφιών: @lauranarjes